Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8897426

ARANY 6 HÁZ Kft.

71 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Újpesten, a Berda József utcában eladó, jó fényviszonyokkal rendelkező panelprogramos lakás. Az ingatlan különnyíló szobákkal, erkéllyel és klímaberendezéssel van felszerelve, így kényelmet és kellemes lakókörnyezetet garantál az új tulajdonos számára.

A lakás tágas és világos terei ideális helyet biztosítanak a mindennapok nyugodt eltöltésére. Az erkélyről nyíló kilátás lehetőséget ad a pihenésre és a városi élet zajának távolabbi szemlélőjévé válhatunk.

Az otthon mindössze néhány perc sétára található a legközelebbi bevásárlóközponttól és gyógyszertártól, így a mindennapos bevásárlások vagy az egészségügyi ellátás igénybevétele gyorsan és kényelmesen megoldható. Az ingatlan előnyös elhelyezkedése miatt a közlekedés is kiváló, hiszen tömegközlekedési eszközökkel és saját járművel is könnyedén elérhető.
Ez a lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik modern, jól felszerelt otthont keresnek kiváló elhelyezkedéssel. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.
Megtekintéshez várom hívását.

Térkép

A hirdető elérhetősége

ARANY 6 HÁZ Kft.

Ildikó Horváth
+36 70 325