Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8896274

ARANY 6 HÁZ Kft.

51 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1980
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó felújított panel lakás Budapest, III. kerület, Békásmegyeren, mely kitűnő befektetési lehetőséget kínál azok számára, akik egy kiváló állapotú ingatlanban szeretnének lakni vagy ilyet keresnek befektetés céljából. A lakás távfűtéssel ellátott, ami nem csak hatékony, hanem költséghatékony megoldást is jelent a fűtési szezonban.


Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, ha egy kiváló állapotú és kényelmes otthonra vágyik! Kiváló elhelyezkedése és jellemzői miatt ez a lakás nem csak otthonként, hanem befektetésként is ideális választás.



A lakás büszkélkedhet egy nagyméretű konyhával is, amely elegendő helyet biztosít nem csak a főzéshez, hanem az együtt töltött időhöz és a családi összejövetelekhez is. A beépített lodzsa egy további életteret kínál, ahol élvezheti a friss levegőt és a kilátást, anélkül, hogy elhagyná a lakás kényelmét.



A lakás fényviszonyai kiválóak, biztosítva ezzel a napfény bőséges beáramlását a nap folyamán. A tágas és világos terek mellett a praktikus elrendezés is hozzájárul az otthon melegéhez és kényelméhez. A külön nyíló szobák privát tereket biztosítanak a lakás minden lakójának, így mindenki megtalálja a számára ideális pihenési lehetőséget.

További kérdés esetén keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

ARANY 6 HÁZ Kft.

Király Szilvia
+36 20 561