Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8912248

-

57 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Panel
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Panel
  • Erkély, terasz Francia erkély 2m2
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Békásmegyer Duna felöli oldalon eladó egy 57 m2-es, 3 szobás étkezős jó állapotban lévő panellakás.

FIGYELEM! Az ingatlan jelenleg hagyatéki eljárás alatt van. Szerződni, a megfelelő jogi követelmények betartásával lehetséges, de a birtokbaadás várható időpontja 2025.02. hónap.

Helyiségek:
Nappali: 21,2 m2, laminált parketta burkolat, francia erkély, D-i és Ny-i tájolás
Hálószoba 1: 6,5 m2, laminált parketta burkolat É-i tájolás
Hálószoba 2: 6,5 m2, laminált parketta burkolat É-i tájolás
Konyha: Hálószoba 1: 5,4 m2, járólap burkolat É-i tájolás
Fürdőszoba: 2,5 m2, járólap burkolat
Wc: 0,9 m2, járólap burkolat
Gardrób: 0,9 m2, járólap burkolat
Étkező-előtér: 9,4 m2, járólap burkolat

Közös költség: 15.000.-
Az ingatlan tehermentes, a hagyatéki eljárást követően azonnal birtokba vehető.


Budapest III. kerületében, Békásmegyer Duna felöli oldalán lévő 3 szobás panellakás számos előnnyel rendelkezik, amelyek kényelmessé és vonzóvá teszik ott az életet:

Kiváló elhelyezkedés: Békásmegyer Duna felöli oldala különösen vonzó. A folyó közelsége nemcsak csodálatos kilátást nyújt, hanem remek lehetőségeket is biztosít a szabadtéri programokra, sétákra, futásra, vagy piknikezésre. A természet közelsége segít a kikapcsolódásban, és kellemesebbé teszi a mindennapokat.

Könnyű közlekedés: Békásmegyer jól kapcsolódik a város többi részéhez, köszönhetően a HÉV-nek és a számos buszjáratnak. A III. kerületből könnyedén elérhető Budapest belvárosa, így a mindennapi ingázás sem okoz gondot. Az M0 autóút közelsége autóval való közlekedést is kényelmessé teszi.

Tágas lakás jó áron: A 3 szobás panellakás mérete különösen ideális lehet családoknak vagy pároknak, akik extra helyet szeretnének. Az ilyen lakások a fővárosi átlagárakhoz képest még mindig elérhetőbb árkategóriában vannak, így jó ár-érték arányt képviselnek. Az elrendezésük praktikus, a terek jól kihasználhatóak, ami kényelmes életteret biztosít.

Szolgáltatások és infrastruktúra: Békásmegyer rendelkezik minden olyan szolgáltatással, amire a mindennapokban szükség van – iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, bevásárlási lehetőségek mind elérhetők a közelben. A piac és a bevásárlóközpontok könnyen elérhetők, így a mindennapi bevásárlás gyorsan és kényelmesen megoldható.

Családbarát környezet: A kerületben több játszótér, sportpálya és park található, amely különösen vonzó a gyerekes családok számára. A Duna közelsége és a kerület zöldterületei remek lehetőséget nyújtanak a szabadidős programokhoz, így a család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelő tevékenységet.

Közösségi élet és biztonság: Békásmegyer közösségi élete összetartó, és a környék kifejezetten nyugodt, biztonságos. Ez különösen fontos a családosok számára, akik olyan helyen szeretnének lakni, ahol biztonságban érezhetik magukat és szeretteiket.

Összességében Budapest III. kerületében, Békásmegyer Duna felöli oldalán egy 3 szobás panellakás ideális választás mindazoknak, akik jó közlekedési lehetőségekkel rendelkező, természetközeli, kényelmes és praktikus életteret keresnek. A környék infrastruktúrája, a Duna közelsége és a családbarát környezet mind hozzájárul ahhoz, hogy Békásmegyer valóban vonzó otthon legyen.

Várom a hívását!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Saját Otthon Ingatlan és hiteliroda