Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911729

Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda

1108 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1996
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Csendes, békés környezetben keresi leendő otthonát?

A lakás Budapesten a II. és III. kerület határán a Mátyáshegy környékén, egészen pontosan a Csatárka úton található. A ház 1996-ban épült, tégla építésű, 4 szintes, 4 lakást tartalmaz.

A 102 nm területű földszinti lakás 3 hálószobával rendelkezik, konyhája különálló, külön mellékhelység található, több tároló helységet is tartalmaz. 2 szintes a lakás, a nappaliból vezet egy lépcső az alsó szintre, ami nappalinak volt kialakítva, de alkalmas hobbi szobának, dolgozó szobának vagy akár konditeremnek is. A nappaliból nyílik egy 4,5 nm területű erkély, valamint a hálószobából nyílik egy 8,65 nm területű erkély. Előbbi az utcafrontra, utóbbi az udvarra néz. A szobák burkolata parketta, a további helységekben járólap van. A lakás melegét gáz cirkó biztosítja.

A telek alapterülete 1108 nm, ezen található egy közös kert, közös udvar, valamint 4 garázs. A lakáshoz tartozó garázs külön megvásárolandó, ára 10 millió Ft.

Infrastruktúráját tekintve kiváló, a közelben található egy iskola, egy gyógyszertár, több bolt, kiránduló lehetőségek, valamint 5 percre található a Kolosy tér.

A lakás tehermentes.

Amennyiben elnyerte tetszését, keressen bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda

Bojti Ákos Patrik
+36 70 611