Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8922062

Duna House Óbuda

90 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2020
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Panorámás Penthouse Lakás Páratlan Kilátással

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatan exkluzív társasházban helyezkedik el Buda 3. kerületének dinamikusan fejlődő részén Harsánylejtőn kertvárosi környezetben. Tömegközlekedés szempontjából kiváló , hiszen sétatávolságra található több busz (260, 237, 218 ) megállója is, villamos, metró vonalba is lehet csatlakozni, belváros is könnyen elérhető gépjárművel az Árpád - hídon keresztül . Közelben lévő Hámashatárhegy rendkívül népszerű a kirándulók és természetkedvelők körében. A hegy csúcsáról gyönyörű a kilátás Budapest környező területeire. Személygépjárművel megközelíthető a posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, bankok találhatóak, valamint több bolt közül is válogathatunk: Stop Shop, GOBUDA Mall, Tesco, Lidl, Jégcsarnok. Közelben több általános iskola , kéttannyelvű gimnázium, magánóvodák, British School.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A 2020-ben épült újabb építésű ház 2 emeletes, mindössze 4 lakásos. Az épületben lift üzemel, a lakások a zárt lépcsőházból közelíthetők meg. A társasház kertje kertész által gondozott, szépen karbantartott közös osztatlan terület. Az ingatlant a 2. emeleten lehet kizárólagosan megközelíteni, saját előtérrel és tárolóval rendelkezik.

LAKÁS JELLEMZŐI:

2. emeleti, exkluzív, panorámás penthouse lakás eladó a város egyik legkedveltebb, csendes, kertvárosi részén. A 90 m²-es lakótérhez egy lenyűgöző 100 m²-es nyitott terasz is tartozik, amely két oldalról is megközelíthető, így teljesen körbeveszi az ingatlant, így minden oldalról gyönyörködhetünk a pazar kilátásban. A terasz nagy befogadóképessége miatt többféle kikapcsolódási lehetőség közül választhatunk: a terasz egy része lehetőséged ad családi, -baráti grill partyknak, családi összejöveteleknek, a finnszauna és a jakuzzi biztosítja a privát welllness és a luxus kényelmét így bármelyik szabadidős tevékenységet választjuk a teraszról csodálatos naplementékben gyönyörködhetünk. A lakás elosztása tökéletes: az ingatlanba érkezve egy előtér fogad bennünket, ebből nyílnak a további életterek - az amerikai konyhás, tágas, napfényes nappali, valamint a három külön bejáratú szoba, a zuhanyzós fürdő - mosdóval, illetve külön vendégmosdó gondoskodik a maximális kényelemről. Az ingatlan teljes bútorzata és beépített szekrényei, tárolói a vételár részét képezi. A hatalmas 3 rétegű ablakok nemcsak a természetes fényt engedik be, hanem elektromos antracit aluredőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve biztosítva a nyugodt, zavartalan pihenést. A lakás légkondicionálóval is rendelkezik, így a nyári hónapokban is tökéletes a hőmérséklet.Az ingatlan minden modern kényelmi igényt kielégít, beleértve a vizesblokkoknál található szellőző rendszert is, amely biztosítja a friss levegő áramlását.Ez a lakás ideális választás azoknak, akik szeretik a tágas tereket, a természetes fényt és a luxust, miközben a város közelségét is élvezhetik teljes nyugalomban.

PARKOLÁS és TÁROLÓ:


A lakáshoz 1 db kocsibeálló tartozik a mélygarázsban, a gépkocsibeálló elektromos töltési lehetőséggel felszerelt , így az erre alkalmas gépjárművét töltheti otthona kényelméből . További 2 db saját használatú tárolóval is rendelkezik az ingatlan, amelyek szintén a vételár részét képezi.

Jöjjön el és nézze meg ezt a pazar luxus ingatlant, ahol otthona kényelméből élvezheti a kikapcsolódást.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén , kérem keressen bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Török Lilla
+36 30 712