Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8914938

Benefit Line (OC)

68 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1935
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy lenyűgöző, napfényes lakás Budapest III. kerületében, a Bécsi úton! Az ingatlan a 7. emeleten található, 66 négyzetméteres területtel és egy 3 négyzetméteres erkéllyel rendelkezik, amely csodálatos kilátást nyújt a budai hegyekre.

A lakás három szobával, egy étkező-hallal, konyhával kamrával, valamint márvány burkolatú fürdőszobával és külön WC-vel várja új tulajdonosát. A hatalmas gardrób és a kényelmes erkély még vonzóbbá teszik ezt a nyugati fekvésű, csendes otthont.

Minden nyílászáró hang- és hőszigetelt, műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A biztonságot műanyag bejárati ajtó és folyosói biztonsági rács garantálja. Az átlagos állapotú lakás burkolatai részben cseréltek, utoljára 4 éve festették.

A fűtésmérők és vízórák (külön hideg és meleg víz) segítségével a havi rezsi rendkívül alacsony, mindössze 28-36.000 forint, amely tartalmazza a közös költséget is. Az elhelyezkedés szempontjából is kiváló, hiszen a Bécsi út és Vörösvári út busz- és villamosjáratai 3-5 perc sétára találhatók. Boltok, gyógyszertár, óvoda, iskola és a Go-Buda bevásárlóközpont mind közel vannak.

A társasház kulturált lakóközösséggel rendelkezik, a lépcsőház másik bejárata egy gyönyörű, futópályás és játszóteres parkra nyílik. Az ingatlan tökéletes választás saját otthonnak vagy befektetésnek, hiszen a berendezés nagy része a vételár része, így akár azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan per- és tehermentes, és gyorsan birtokba vehető. Amennyiben befektetési céllal vásárolná meg, a jelenlegi bérlők szívesen maradnának. Ha bármilyen kérdése van, bátran keressen a hét bármely napján!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Benefit Line (OC)

Jandovics Zsolt
+36 70 388