Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8901143

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

40 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó felújított, KIZÁRÓLAGOS kertkapcsolatos 3 szobás lakás Hűvösvölgyben, a 2. kerületben! Budapest egyik legcsendesebb, ősfás részén található ez a 66 m2-es (tulajdoni lap szerint 40 m2-es), felújított, azonnal költözhető lakás. Az ingatlan 3 szobából áll, melyek között egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, valamint egy kádas fürdőszoba és külön WC található. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es saját, száraz tároló is. A nappaliból közvetlenül kiléphetünk az osztatlan közös kertbe, amely 2519 m2-es, erdős területtel határos, és egy elszeparált 20 m2-es privát terasz kialakítására is alkalmas.
Főbb jellemzők: Teljes körű felújítás 2021-ben: új hőszigetelt nyílászárók, minőségi burkolatok (Apavisa, WOW, Mainzu), modern elektromos padlófűtés és hűtő-fűtő klíma (Fisher Nordic) H-tarifa rendszerrel.
Amerikai konyha: Prémium minőségű konyhagépekkel felszerelt (Electrolux indukciós főzőlap, Bosch mosogatógép, Gorenje sütő-mikró kombó, Candy hűtőszekrény).
Energiatakarékos megoldások: modern elektromos padlófűtés és klímaberendezés, valamint Ariston Velis Evo okos vízmelegítő biztosítja a kényelmet.
Társasház és környezet: A társasház 6 lakásos, kedves szomszédokkal, a fővezetékek cseréje és a földgáz hálózat korszerűsítése már megtörtént, jelenleg a lépcsőházi nyílászárók cseréje zajlik.
Kiváló lokáció: mindössze 15 perc a Széll Kálmán tértől, közelben iskolák, óvodák, bevásárlóközpontok, valamint a természet közelsége (Ördögárok) biztosít remek kirándulási, sportolási lehetőséget.
Ár-érték arányban kivételes lehetőség, a lakás ára ugyanis a tulajdoni lapon feltüntetett alacsonyabb négyzetméter miatt kedvezőbb a piaci árnál (a tulajdoni lapon a lakás 40 nm-ként szerepe (valóságban 66 m2, már kb. 30 éve így van), így tökéletes választás családoknak vagy befektetésnek egyaránt!
M288464
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495