Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8898416

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

66 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó felújított, kertkapcsolatos 3 szobás lakás Hűvösvölgyben, a II. kerületben! Budapest egyik legcsendesebb, ősfás részén található ez a 66 nm-es (tulajdoni lap szerint 40 nm-es), felújított, azonnal költözhető lakás. Az ingatlan 3 szobából áll, melyek között egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, valamint egy kádas fürdőszoba és külön WC található.
A lakáshoz tartozik egy 10 nm-es saját, száraz tároló is. A nappaliból közvetlenül kiléphetünk az osztatlan közös kertbe, amely 2519 nm-es, erdős területtel határos, és egy elszeparált 20 nm-es privát terasz kialakítására is alkalmas.
Főbb jellemzők: Teljes körű felújítás 2021-ben: új hőszigetelt nyílászárók, minőségi burkolatok (Apavisa, WOW, Mainzu), modern elektromos padlófűtés és hűtő-fűtő klíma (Fisher Nordic) H-tarifa rendszerrel.
Amerikai konyha: Prémium minőségű konyhagépekkel felszerelt (Electrolux indukciós főzőlap, Bosch mosogatógép, Gorenje sütő-mikro kombó, Candy hűtőszekrény).
Energiatakarékos megoldások: modern elektromos padlófűtés és klímaberendezés, valamint Ariston Velis Evo okos vízmelegítő biztosítja a kényelmet.
Társasház és környezet: A társasház 6 lakásos, kedves szomszédokkal, a fővezetékek cseréje és a földgáz hálózat korszerűsítése már megtörtént, jelenleg a lépcsőházi nyílászárók cseréje zajlik.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242