Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8893000

OTP Ingatlanpont Csongrád

107 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Geotermikus
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Fűtés Geotermikus
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

GREEN LUXURY APARTMENTS! Nem csak zöld környezetben, hanem megújuló zöld technológiákkal!

II. kerület Hűvösvölgy elején, kifejezetten jó tömegközlekedési - villamos és buszközlekedés valamint az éjszakai járat is 5 perc sétával elérhető - ellátottság mellett, de mégis természetközeli helyen, - a kiépített erdei kiránduló utak közelében - a Budai-és Buda környéki Parkerdő szomszédságában található ez a hegyoldalon elhelyezkedő 2115 nm-es telek, melyen teraszos kialakítással valósul meg egy 2 épületből álló luxus minőségeben kivitelezett, megújuló energiával üzemeltetett, környezetbarát anyagok felhasználásával megépített 5 lakásos társasház.

Amennyiben fontos az Ön számára az értékállóság, a környezet védelme általi értékteremtés, hogy a természetes anyagok és zöld megoldások az otthonában is megjelenjenek, akkor ne keressen tovább!
Minden lakáshoz egyéni NAPELEM KIÁLLÁSI lehetőség biztosított, a garázsokban természetesen elektromos autó töltés kiépítve, a hűtésről-fűtésről-meleg vízről-párátlanításról a legmodernebb HŐSZIVATTYÚS rendszer gondoskodik, lakásközponti szellőztetőrendszert alkalmaznak a friss levegőért, plazma szűrökkel az allergének, vírusok és egyéb káros szennyeződések kiszűrésére, CLT technológiával épül a karbon semlegességért, továbbá az OKOS OTTHON kiépítés is részét képezi az ingatlannak.
Mindezek együtt biztosítják, hogy rendkívül ALACSONY REZSIVEL FENNTARTHATÓ, kifejezett ÉRTÉKÁLLÓ, LUXUS minőségben megépített otthonba költözhessen.

A két különálló, liftes épület úgy lett elhelyezve a telken, hogy a legkevésbé zavarják egymást, csak a közös garázs köti össze őket. Ahol lehetséges saját, privát kertkapcsolattal rendelkeznek, így teljes egészében az önálló családi ház érzést nyújtják.
A megvételre kínált ingatlan a második emeleten található és 107,1 nm-es, amihez tartozik összesen 20,24 nm terasz és 367,65 nm privát kert. Elosztását tekintve nappali + 4 hálószobával rendelkezik, ami igény szerint még módosítható akár nappali + 3 hálószobára is, ha inkább nagyobb lakóegységekre van szüksége. Két fürdőszoba került kialakításra, így dupla komfortosnak tekinthetjük, a privát kertkapcsolat a teraszról érhető el. Hatalmas és egyben jól tájolt nyílászáróinak köszönhetően a nap minden szakaszában világos, tájolása Dél-nyugati. Igény szerint az épületben garázs és tároló is vásárolható a lakáshoz, melynek vételárát a meghirdetett ár nem tartalmazza.

A feltüntetett árak bruttók, tehát az ÁFA-val nem kell számolnia. Amennyiben szeretné megtekinteni vagy további információra van szüksége a döntéshez, hívjon bizalommal, teljes dokumentációval állok a rendelkezésére. Az OTP Bank teljes pénzügyi megoldásaival ingyenesen (hitelek, támogatások, CSOK, babaváró, stb.) segítjük vevőinket, hogy a lehető legtöbb kedvezményt tudjuk érvényesíteni a vásárlása kapcsán. Amennyiben meglévő ingatlanát értékesíteni kell, forduljon hozzám bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont Csongrád

Pócsik Attila
+36 70 788