Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8866630

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

83 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

GREEN LUXURY APARTMENTS! Nem csak zöld környezetben, hanem megújuló zöld technológiákkal!

II. kerület Hűvösvölgy elején, kifejezetten jó tömegközlekedési (villamos és buszközlekedés valamint az éjszakai járat is 5 perc sétával elérhető) ellátottság mellett, de mégis természetközeli helyen, (a kiépített erdei kiránduló utak közelében) a Budai-és Buda környéki Parkerdő szomszédságában található ez a hegyoldalon elhelyezkedő 2115 nm-es telek, melyen teraszos kialakítással valósul meg egy 2 épületből álló luxus minőségeben kivitelezett, megújuló energiával üzemeltetett, környezetbarát anyagok felhasználásával megépített 5 lakásos társasház. Amennyiben fontos az Ön számára az értékállóság, a környezet védelme általi értékteremtés, hogy a természetes anyagok és zöld megoldások az otthonában is megjelenjenek, akkor ne keressen tovább! Minden lakáshoz egyéni NAPELEM KIÁLLÁSI lehetőség biztosított, a garázsokban természetesen elektromos autó töltés kiépítve, a hűtésről-fűtésről-meleg vízről-párátlanításról a legmodernebb HŐSZIVATTYÚS rendszer gondoskodik, lakásközponti szellőztetőrendszer alkalmaznak a friss levegőért, plazma szűrökkel az allergének, vírusok és egyéb káros szennyeződések kiszűrésére, CLT technológiával építenek a karbon semlegességért, továbbá az OKOS OTTHON kiépítés is részét képezi az ingatlannak. Mindezek együtt biztosítják, hogy rendkívül ALACSONY REZSIVEL FENNTARTHATÓ, kifejezett ÉRTÉKÁLLÓ, LUXUS minőségben megépített otthonba költözhessen.
A két különálló liftes épület úgy lett elhelyezve a telken, hogy a legkevésbé zavarják egymást, csak a közös garázs köti össze őket, a lakások többsége saját, privát kertkapcsolattal rendelkeznek, így teljes egészében az önálló családi ház érzést nyújtják.
A megvételre kínált ingatlan a harmadik emeleten található és 83,42 nm-es lakótérrel rendelkezik, amihez tartozik egy 5,37 nm-es és egy 15,87 nm-es terasz. Elosztását tekintve amerikai konyhás nappali + 2 hálószobával rendelkezik. A fürdőszoba és a wc külön helyiségben került kialakításra. Hatalmas és egyben jól tagolt nyílászáróinak köszönhetően a nap minden szakaszában világos, tájolása Dél-i.
Igény szerint az épületben garázs és tároló is vásárolható a lakáshoz, melynek vételárát a meghirdetett ár nem tartalmazza. A feltüntetett árak bruttók, tehát az ÁFA-val nem kell számolnia. Amennyiben szeretné megtekinteni vagy további információra van szüksége a döntéshez, hívjon bizalommal, teljes dokumentációval állok a rendelkezésére.
Az OTP Bank teljes pénzügyi megoldásával (hitelek, támogatások, CSOK, babaváró, stb.) segítjük vevőinket, hogy a lehető legtöbb kedvezményt tudjuk érvényesíteni a vásárlása kapcsán. Amennyiben meglévő ingatlanát értékesíteni kell, forduljon hozzám bizalommal.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Juhász Emese
+36 70 369