Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8863664

Tipp Ingatlan Kft

111 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2007
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

*** AMENNYIBEN FONTOS ÖNNEK AZ EGYEDI HANGULATÚ KILÁTÁS, ÉS EZT SZERETNÉ A SAJÁT TERASZAIRÓL ÉLVEZNI, AKKOR JÓ HELYEN JÁR! ***



 



2007-ben épült kétszintes társasház második emeletén kínálunk megvételre, egy tulajdoni lapon 74 m2-s, hármas tagolású - összesen 89,4 m2 terasszal rendelkező, nappali + 4 hálószobás, két fürdőszobás, napfényben úszó lakást. A teraszokkal együtt, a hasznos terület 111 m2!!!



A Társasház, egy zárt rendszerű, kis méretű lakópark jellegűen kialakított épületegyüttes része. Az épület körül rendezett, kertész által folyamatosan gondozott zöld kert található.



A második emeleti lakás, lifttel is megközelíthető! A lakás felett, egy tágas közös használatú tetőterasz található, ahová a saját teraszról is fel lehet jutni. Innen körbe nézhetünk a város felett is!



 



FONTOS: A lakáshoz tartozik egy teremgarázs beállóhely + egy felszíni beállóhely, valamint egy tároló helyiség is, amiket kötelezően meg kell vásárolni az ingatlannal együtt, az alábbi árakon;



- Garázs beálló:10 M Ft-

- Felszíni parkoló hely: 8 M Ft-

- Tároló: 4 M Ft-



 



Az otthon melegét és a meleg vizet, gáz-cirkó biztosítja.



A teraszról télen-nyáron gyönyörködhetünk, Budapest lenyűgöző látványában. A Szemlőhegyen végigfutó Pusztaszeri út távol esik a Belváros nyüzsgésétől, mégis könnyen megközelíthető. Az ingatlan közelében található a British International School is. Az infrastruktúra kiváló. Szinte minden elérhető a közelben, ami egy kényelmes és dinamikus kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen.



Amennyiben szeretné megtekinteni személyesen is az ingatlant, kérem hívjon bizalommal!


Térkép

A hirdető elérhetősége

Tipp Ingatlan Kft

Nagy Róbert
+36 20 314