Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8922969

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

125 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:
II. kerület Törökvész részén található a Lepke utcában. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, a belvároshoz közel található, elegáns zöld környezetben rendkívül jó infrastruktúrával.

-bevásárlási lehetőségek:
-Tesco áruház: 270 m;
-Rózsakert bevásárlóközpont: 700 m
-Budagyöngye 1000m, 10 perc séta

-privát orvosi ellátás:
-Rózsakert Medical Center: 700 m

-Oktatás:
-Kid’s Kiosk International Kindergarten: 950 m
-Két tannyelvű iskola (angol, magyar): 290 m

-Tömegközlekedés:
-Buszmegálló: 140 m
-Fonódó villamos a Budagyöngyénél elérhető
-Széll Kálmán tér 15 percre

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
2000-es évek elején épült, 5 szintes, lifttel ellátott, 6 lakásos társasház. Állapota kifejezetten jó, mind műszakilag, mind esztétikailag.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Alapterülete 125 nm, valamint kapcsolódik hozzá egy 52 nm-es terasz is. A lakás a 2. emeleten helyezkedik el, egyedüli lakásként. DDNY-i fekvésű örök panorámás luxus lakás.

Elvehetetlen a budai dombokra néző lélegzetállító panoráma a Lepke utcai homlokzaton elnyúló 52 m2-es teraszról nézve. A környék elegáns, rendezett. Az épület ősfás, ápolt, közös használatú kerttel rendelkezik.

A belső építész klasszikusan elegáns időtálló stílusban valósította meg a luxus lakást: olasz és spanyol dizájn bútorok, olasz burkolatok, spanyol fa belső ajtók, tömörfa beépített szekrények, aranyozott Kolarz lámpák, Hans Grohe csaptelepek, márvány elektromos kandalló.

A lakás rendkívül világos, nagy ablakfelületekkel rendelkezik. A déli oldalra és a teraszra nyitott az egy térben található, elegáns és tágas konyha, étkező és nappali (44,9 m2). A fő hálószoba a lakás ÉK-i oldalán helyezkedik el, melyhez külön fürdőszoba tartozik. A másik két szoba használható hálószobaként (jelenleg egy szoba fitness terem), ezekhez a szobákhoz is tartozik egy fürdő. A folyosóról nyílik egy külön vendég WC a nappalival szemben. A lakásban található egy tágas gardrób és kamra / háztartási helység is.

A lakás állapota újszerű, a tulajdonos a lakást ritkán használta második lakásként. Az eladási ár magába foglalja a bútorokat, berendezést. Amennyiben a vevő nem tart igényt a berendezésre, a berendezés árával a vételár csökkentésre kerül.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás rendelkezik high end Toshiba hűtő-fűtő klíma berendezésekkel és padolófűtéssel. A lakáshoz külön Vaillant gázkazán tartozik, mely a padlófűtést és a melegvíz ellátást biztosítja.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 64 665 Ft/hó

PARKOLÁS:
A lakáshoz megvásárolható 2 db tágas teremgarázs beálló (10 mFt/db) és egy 3,09 m2-es tároló (3 mFt).

IRÁNYÁR:
409 MFt

Térkép

A hirdető elérhetősége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Németh Zoltán László
+36 70 500