Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8845978

-

65 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 2
  • Kilátás Kertre néző
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Kertkapcsolat igen
  • Klíma igen
  • Akadálymentesített igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, családi házas, csendes övezetben épült. Széphalom patinás városrész, jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak és a Stop Shopnak köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvároson át Budapest agglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, amit akár a Gyermekvasúttal is meglátogathatunk. Igazi élmény ezen a környéken élni!


ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A ház a múlt század első felében épült egyszintes családi házként, majd a későbbiekben átalakították, melynek során sorház jelleggel öt lakás került kialakításra és beépítésre került a tetőtér, így belső kétszintes ingatlanok kerültek kialakításra. 


LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladó ingatlan a sorház szélső lakása, ennek köszönhetően több lehetőséget rejt magában a többinél. Ezt kihasználva készült pl. a fedett kocsibeálló. Nagyobb felújítás keretében kb. tíz éve cserére kerültek a nyílászárók korszerű, műanyag ablakokra és biztonsági bejárati ajtó került beépítésre, míg ~2019-ben új, kondenzációs cirkókazán került beüzemelésre. 
A lakás bejáratát a fedett kocsibeállóról közelíthetjük meg. Belépve az előtér és az amerikai konyhás nappali légtere fogad minket – hangulatos és tágas. A bejárattól balra a fürdő és a WC található, az előtérben a hazaérést segítő előszobafal is kényelmesen elfér. Az előtér jobb oldalán kapott helyet a konyha, étkező és a nappali. A helyiség mérete és alakja kiváló lehetőséget kínál az osztott funkciójú használatra is. Túlsó oldalán van a lépcső, melyen az emeletre mehetünk fel, ahol két jól használható szoba kapott helyet. 
A lakás kényelmes otthon, világos, napos, megegyezés esetén akár gyorsan költözhető.
A lakáshoz tartozik egy kb.60nm nagyságú, jól használható kert is a ház mögött.


LAKÁS MÉRETEI:
A lakás alapterülete bruttó 65nm, a nappalija 25,5nm, a szobák bruttó 13nm és 13,4nm nagyságúak. 
Belmagasság lent: 3,3m, az emeleten 55cm-2,6m 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakásban a fűtést és a melegvizet kombi cirkókazán biztosítja. Valamennyi közmű egyedileg mért. jelenleg konvektorok biztosítják, míg a meleg vizet villanybojler adja. A közművek mindegyike egyedileg mért. 


PARKOLÁS:
A parkolásra a ház melletti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség, de akár két autóval egymás mögött parkolhatunk a kocsibeállón is. 


Az ingatlan irányára: 92 MFt


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773