Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8891793

-

81 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Kilátás Utcai
  • Tájolás Kelet
  • Ingatlan komfort Luxus
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 2m2
  • Klíma igen
  • Bútorozott nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan Budán, II. kerületben a Kapás utcában helyezkedik el. Pár perc séta távolságra található a 11-es, 111-es, 960-as,931-es autóbusz és a 4-es 6-os villamos megállója, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A mindennapi bevásárlásra a közelben található Groby, CBA és a Fény utcai piac kínálnak lehetőséget.


 


ÉPÜLET JELLEMZŐI:


Az 5 emeletes, liftes épület a 30-as években épült, lakói vegyes korosztályba tartoznak. A társasházban folyamatos a karbantartás és állagmegóvás. Pár éve az elektromos hálózat cseréje történt meg, jelenleg pedig a tető és függőfolyosók felújítását végzik.


A házban engedélyezett az Airbnb.


 


LAKÁS JELLEMZŐI:


A 81 nm-es lakás a társasház 5. emeletén található, amit lifttel közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve az előtérbe lépünk. Jobbra egy vendég wc került kialakításra. A bejárattal szemben a legkisebb háló, míg balra a nappali és az abból nyíló másik két háló kapott helyet. Szintén a nappaliból jutunk tolóajtón keresztül a fürdőbe, mely ablakon keresztül is szellőztethető. A legnagyobb alapterületű hálószoba erkélykapcsolattal rendelkezik.


A képek referenciaképek, melyek tükrözik a stílust és a felhasznált anyagminőséget egyaránt. A lakás átadására 2024.11. hóban kerül sor. A készültségi szinttől függően a burkolatok változtatására van lehetőség.


 


 


LAKÁS MÉRETEI:


Teljes méret: 81 nm


Belmagasság: 3,2 m


 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:


A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A kellemes belső hőmérsékletről inverteres klímaberendezés gondoskodik.


 


KÖLTSÉGEK:


- Közös költség: 21515 Ft, mely magába foglalja a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.


 


PARKOLÁS:


A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.


 


Irányár: 129,9 MFt

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kis Pál Zoltán

+36 70 367