Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8916544

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

115 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2016
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

115 nm-es KIVÁLÓ ELRENDEZÉSŰ PRÉMIUM LAKÁS A SZEMLŐHEGYEN

Budapest 2. kerületében, Szemlőhegyen prémium lakóparkban kínálok eladásra egy 115 nm-es, 4,5 szobás kiváló elrendezésű lakást. Az 1,6 hektáros területen elhelyezkedő lakópark, gondozott parkosított kerttel, saját játszótérrel és 24 órás portaszolgálattal rendelkezik. Családosoknak, befektetőknek ritkán adódó jó lehetőség!

LAKÁS
A 2016-ban új lakásként vásárolt ingatlanban a 4,5 szoba egy szinten került kialakításra. A lakás tágas amerikai konyhás nappalival és további 4 szobával rendelkezik. A két fürdőszobából az egyik kádas, a másik zuhanykabinos kialakítású, mindkét fürdőszobában van WC, illetve a mosdó/mosókonyha is rendelkezik WC-vel. A délnyugati tájolású világos nappalit egy 20 nm-es terasz veszi körül. A beépített berendezések (klíma, távirányítós redőnyök, háztartási gépek) valamint a praktikusan kialakított beépített bútorok is a vételár részét képezik. A lakás magasföldszinti és kertre néző. Az épületben lift van, a lakás megközelítése akadálymentes. A lakáshoz tartozik egy 4,5 nm-es száraz tároló az épület alagsorában és egy udvari autóbeálló is, melyek értékét a lakás vételára nem tartalmazza. 2 autó esetén is megoldható a parkolás lakóparkon belül.
KÖRNYÉK
Csendes, zöld környezetben található a lakóparki lakás. A környéken két kisebb méretű bevásárlóközpont, sportpályák, játszóterek, óvodák, iskolák találhatóak. Néhány perces séta a 91-es/291-es és a 11-es/111-es/931-es buszok megállói, autóval pár percre a belvárostól mégis nyugodt, kertvárosi környezetben.

Nagyon jó adottságú, kiváló állapotú lakás kényelmes környezetben. Családosoknak, befektetőknek ajánlom.

M289478
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495