Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8911021

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

115 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2016
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

115 nm-es KIVÁLÓ ELRENDEZÉSŰ PRÉMIUM LAKÁS A SZEMLŐHEGYEN

Budapest, II. kerület, Szemlőhegyen prémium lakóparkban kínálunk eladásra egy 115 nm-es, 5 szobás, kiváló elrendezésű lakást. Az 1,6 hektáros területen elhelyezkedő lakópark, gondozott parkosított kerttel, saját játszótérrel és 24 órás portaszolgálattal rendelkezik. Családosoknak, befektetőknek ritkán adódó jó lehetőség!

LAKÁS
A 2016-ban új lakásként vásárolt ingatlanban a 4+1 szoba egy szinten került kialakításra. A lakás tágas amerikai konyhás nappalival és további 4 szobával rendelkezik. A két fürdőszobából az egyik káddal, a másik zuhanykabinnal került kialakításra, mindkét fürdőszobában van wc, illetve a mosdó/mosókonyha is rendelkezik wc-vel. A délnyugati tájolású világos nappalit egy 20 nm-es terasz veszi körül. A beépített berendezések (klíma, távirányítós redőnyök, háztartási gépek) valamint a praktikusan kialakított beépített bútorok is a vételár részét képezik. A lakás magasföldszinti és kertre néző. Az épületben lift van, a lakás megközelítése akadálymentes.
A lakáshoz tartozik egy 4,5 nm-es száraz tároló az épület alagsorában és egy udvari autóbeálló is, melyek értékét a lakás vételára nem tartalmazza. 2 autó esetén is megoldható a parkolás lakóparkon belül.
Ingatlanjogász ügyvédi iroda vagyunk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Erdélyi Miklós István
+36 70 242