Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8845976

-

55 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Akadálymentesített nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Az ingatlan Budán, a II. kerületben található. Szépilona patinás városrész, jól megközelíthető, de ugyanakkor nyugodt, zöldövezeti környék, kitűnő infrastruktúrával. Gépkocsival és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthetjük Budakeszi bevásárló-, szórakozási-, és kirándulási lehetőségeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Budagyöngye Bevásárló központnak, illetve a környező lehetőségeknek köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat, illetve villamos is segíti: mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zs. körtér, de akár Óbuda központja irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvároson át Budapest aglomerációjából is egyenesen hazatérhetünk. Gyalog távon belül találhatunk óvodát, iskolákat, gimnáziumot, lovardát, vendéglőt vagy kávézót, templomot, benzinkutat és sok már üzletet is. Rövidebb utazással továbbá elérhető a Vasas Sportcentrum lehetőségei, a Szent János kórház, a Városmajor és szabadtéri színpad is.


TÁRSASHÁZ JELLEMZŐI: 
A társasház több mint egy hektáros területen épült a Szépilona Kocsiszín, így a BSZKRT munkásai részére. Mostani formáját több átalakítás után nyerte el a múlt század első éveiben. Téglaépítésű, sátortetős épületek jellemzik, szám szerint öt lakóház, melyek 1-2-3 emeletesek. A házak közötti terület ma már inkább csak füves, korábban a lakásokhoz tartozó kiskertek kaptak itt helyet. A házak karbantartása, felújítása szükség és forrás szerint készül. A házakban többnyire szoba-konyhás lakások voltak, épületenként 4-4 nagyobb lakással. A munkáscsaládok részére szintenként egy közös fürdő és két-két lakásonként egy-egy közös WC épült. Ezeket a korábban közös használatú helyiségeket mára szinte kivétel nélkül megvásárolták és hozzáépítették a mellettük lévő lakásokhoz, így komfortosítva azokat. 


LAKÁS JELLEMZŐI: 
Az eladó lakás egy kétemeletes épület első emeletén található. Ez a lakás is bővítésre került a mellette volt közös helyiséggel. A lakásban kb. 15 éve kerültek cserére a hidegburkolatok, akkor került kialakításra a mostani fűtésrendszer. 
A lakás bejárati ajtaján belépve az előtér fogad minket, amely jól használható helyiség. Innen nyílik rögtön balra a külön WC, amely a közös helyiségekből került a lakáshoz csatolásra, míg jobbra a konyha használatát segítő kamra került kialakításra. Az előtérből beléphetünk a konyhába, amely akár étkezésre is alkalmas. A fürdő is innen megközelíthető. A konyha után a nagyobb szobába, abból a kisebbe érkezünk. 
Az ingatlan tökéletes választás lehet kisebb családnak, pároknak vagy befektetésnek egyaránt. Hangulatos, világos és akár azonnal birtokba vehető, jelenleg nem lakott. 


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás alapterülete 55nm. A szobák 21,6nm és 18,8nm, a konyha-étkező 6,3nm nagyságú.
Belmagasság: 3,1m


MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: 
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. Vízóra is beszerelésre került, így minden közmű egyedileg mért. 


KÖLTSÉGEK:
Közös költség 24.750,- forint. A fűtés költsége igény szerint alakul. 


TÁROLÓ: 
A lakáshoz a ház alsó szintjén található saját, zárható, ~3nm nagyságú tároló tartozik.


PARKOLÁS: 
A parkolásra a ház körüli közterületeken van ingyenes lehetőség. 


Vételára: 61,5 MFt


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773