Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8895793

-

75 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Tájolás Délnyugat
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 8m2
  • Akadálymentesített nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Az ingatlan a II. kerület egyik legszebb hegyvidéki részén, Rézmálon található, jól és kényelmesen megközelíthető, de mégis egy csendes mellékutcában. Tömegközlekedése kiváló, mind a 11, 111-es, mind a 91-es és a 149-es buszok megállói könnyen elérhetők, így akár a Batthyány vagy a Széll Kálmán teret, Batthyány teret gyorsan elérhetjük, illetve éjszaka is közvetlenül hazaérhetünk a Belvárosból. Jellegzetessége a környéknek a tiszta levegő, a sok zöld és ezekkel együtt a jó infrastruktúra. Több bevásárlóközpont (Rózsakert, Rózsadomb Center, Budagyöngye, Mammut), iskolák, óvodák, kisebb boltok, szolgáltatók biztosítják az itt lakók kényelmét. 


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű, lapostetős társasház az 1960-as években épült. Négy lakószintjén mindössze hét lakás kapott helyet. A társasházhoz még egy hasonló épület tartozik. A házak alsó részében összesen öt garázs található. Az épület karbantartott, szép állapotú. 


LAKÁS JELLEMZŐI: 
Az eladásra kínált ingatlan az utcáról néhány lépcsőfok igénybe vételével közelíthető meg annak ellenére, hogy hivatalosan harmadik emelet, hisz a terepviszonyok miatt a kettő és fél emelet magasságában van a bejárat. A lakásban az 1990-es végén cserére került a villanyhálózat, kiépítésre került a mostani fűtésrendszer és megtörtént minden szükséges felújítás. 
A bejárati ajtón belépve az előszoba fogad minket, amely egy közlekedőben folytatódik és a kettőből nyílik a lakás összes többi helyisége. A bejárattól balra a nagyméretű szoba, amely előtt végig húzódik az erkély, ahonnan kiváló panorámában gyönyörködhetünk és igazán kellemes kikapcsolódási, pihenési lehetőséget biztosít egy-egy fárasztó nap után. A bejárattól jobbra a kamra, WC, közlekedő, onnan a fürdő és a két háló nyílik. Itt a közlekedőben több beépített szerkény is segíti a rend fenntartását. A bejárattal szemben léphetünk a nagyméretű konyhába, amely kiválóan alkalmas étkezésre is. Itt kapott helyet a kombi cirkókazán is. A szobák is kiválóan berendezhetők, kényelmesek, ahogy a lakás többi helyisége is. 
Déli és nyugati tájolásának köszönhetően a lakás egész világos, napfényes, jelenleg nem lakott, így akár azonnal birtokba vehető. 


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás alapterülete 75m, amit növel a 8nm nagyságú terasz. A szobák 26,8nm, 12,8nm és 10,6nm nagyságúak. 
Belmagasság: 2,6m


MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: 
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. A kívánt hőmérséklet elérését klímaberendezés is segíti, valamint a terasz fölé árnyékolót engedhetünk ki. 


KÖLTSÉGEK:
A közös költség 28.000,- Ft, amely tartalmaz felújítási alapot is. A többi költség egyéni igények szerint alakul. 


TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy tároló a lakás szintjén, melynek használata a másik szinten lévő lakással közös, mérete 4,7nm, de a ház földszintjén is tartozik a lakáshoz egy önálló, 4nm nagyságú tároló. 


PARKOLÁS: 
Parkolni az utcán lehet kényelmesen és biztonságosan, valamint a lakáshoz tartozó, akár dupla, közel 40nm-es garázsban egymás mögött két autóval, mely ajtaja távirányítóval nyitható. A garázs a lépcsőházból közvetlenül is megközelíthető. A garázs ára megvásárlása nem kötelező, irányára 25MFt.


A lakás vételára: 142,5 MFt + a duplagarázs 24MFt


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773