Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8891798

-

116 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Panorámás
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Bútorozott nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE:


Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Bem rakparton található. Sétatávolságra lévő tömegközlekedési eszközök a 17-es villamos, 86-os, 160-as, 260-as, 960-as autóbuszok, illetve a H5 Hév megállói, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Spar, Cba és kisboltok kínálnak lehetőséget, illetve a Mammut bevásárlóközpont, Millenáris és a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.


 


ÉPÜLET JELLEMZŐI:


A háromemeletes, liftes épület a századfordulón épült. A lakóközösség vegyes korosztályból, kedves emberekből áll. A ház anyagi helyzete rendezett, megtakarítással rendelkezik.


 


LAKÁS JELLEMZŐI:


A lakás a társasház félemeletén található, amit gyalogosan közelíthetünk meg. A bejárati ajtón belépve az előtérbe lepünk. A bejárattal szemben a hall-on keresztül jutunk a Parlamentre néző két szobába. A hallból nyílik a fürdő, de található a lakásban külön wc-is. A bejárattól balra a harmadik szoba és a konyha kapott helyet. Az ingatlan felújítást igényel, mely költségeit csökkenti a közelmúltban műanyagra cserélt nyílászárók költsége. Az átalakítás során kialakítható a negyedik szoba a konyha áthelyezésével.


 


LAKÁS MÉRETEI:


Teljes méret: 116 nm


- Szoba: 33 nm


- Szoba: 20 nm


- Szoba: 15 nm


- Hall: 14 nm


- Konyha: 14,5 nm


- Fürdő-Wc: 7 nm


- Wc: 1,5 nm


- Kamra: 1,5 nm


- Előtér: 10 nm


Belmagasság: 4,3 m


 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:


A fűtést és a meleg vizet cirkókazán biztosítja


 


KÖLTSÉGEK:


- Közös költség: 24160 Ft, amely magába foglalja a közös vízfogyasztást, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.


 


TÁROLÓ:


A lakáshoz tartozik egy 9 nm-es saját tároló az épület alsó szintjén.


 


PARKOLÁS:


A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak. A közelben lehetőség nyílik garázs bérlésére is


 


Irányár: 162 MFt

Térkép

A hirdető elérhetősége

Kis Pál Zoltán

+36 70 367