Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900817

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

106 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Köszönöm, hogy érdeklődik ez iránt az impozáns, igazi luxus kivitelben felújított, 1. emeleti, tulajdoni lap szerint 106, a valóságban 110 m2-es, tágas amerikai konyhás nappali, 2 hálószobás, plusz 1 szobás, 2 WC-s, 2 fürdőszobás, erkélyes polgári lakás iránt.
Az ingatlan az újonnan épült Bem Center, Külügyminisztérium szomszédságában található, mindössze 100 m-re a Duna parttól. Séta távolságra elérhető a Margit-híd, a Batthyány tér, a hamarosan átépülő Király Gyógyfürdő. A rendkívül ízlésesen felújított ingatlan alkalmas lakó funkcióra, de akár ügyvédi iroda, szépészeti klinika, fogorvosi rendelő, bármilyen magánrendelő, plasztikai sebészet, tervező iroda, s számos más csendes vállalkozás kialakítására. Lakó funkció esetén is minden kényelmi funkciónak megfelel. A teljeskörűen felújított konyha beépített sütővel, hűtővel, mikróval, indukciós tűzhellyel és mosogatógéppel rendelkezik. A két nagy méretű hálószoba beépített szekrényekkel felszerelt.
A nappaliból leválasztva helyet kapott még egy szoba, mely elszeparálva, de ugyanakkor a fényt beeresztve, dolgozó szobának, home office-ra, de akár hobbi szobának vagy gyerek játszószobának is kiválóan alkalmas. A fürdőszobák zuhanyzósak. Mosó-szárító géppel felszerelt. A lakásban hűtő-fűtő klímák igény szerint hűtenek vagy akár fűtenek is. Az erkély zárt, ezáltal intim, melynek szegletéből a Duna látható.

M288243

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495