Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8900575

-

102 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Kilátás Utcai
  • Tájolás Nyugat
  • Ingatlan komfort Duplakomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Építés éve 1940
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 3m2
  • Akadálymentesített igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

INGATLAN HELYSZÍNE: 
Az ingatlan az I. kerület frekventált részén, Krisztinavárosban, mégis csendes mellékutcában helyezkedik el. Tömegközlekedése kiváló, itt közlekedik a 41-es, 56-os villamos, az 5-ös, 105-ös, 178-as busz, amellyel Buda főbb csomópontjaihoz is eljuthatunk átszállás nélkül, de a pesti Belváros is néhány megálló csupán. Éjszakai  járat segítségével a Belvárosból is hamar hazatérhetünk. A környéken kiváló az infrastruktúra, számos üzlet, bolt, vendéglő, étterem, kávézó, iskola, posta, bank található a közelben, de nincs messze a Mamut bevásárlóközpont vagy a piac sem. Sétálni vagy kikapcsolódni a közeli Vérmezőn, Várban vagy a Gellért-hegyen tudunk.


ÉPÜLET JELLEMZŐI: 
A téglaépítésű, lapostetős polgári társasház 1940-ben épült, hat lakószintes, liftes épület. A lakások száma mindösszesen 11, ezen kívül két üzlethelyiség tartozik a házhoz. A lakások a lépcsőházból nyílnak. Az épület karbantartott, jó állapotú.


LAKÁS JELLEMZŐI: 
Az eladásra kínált ingatlan az épület első emeletén helyezkedik el. A lakásban 2000-ben történt nagyobb felújítás, melynek során az ingatlan egyik oldalán új ablakokat kapott, de ekkor cserére kerültek a vezetékek és új kazán került beüzemelésre. 
A bejárati ajtón az előtérbe érünk, ahonnan és egy kis közlekedőből nyílik a lakás szinte minden helyisége. A bejárattól balra a WC, konyha, melynek használatát kamra is segíti, jobbra a hall, az egyik szoba és a fürdő. A fürdőben is beszerelésre került WC is, ezen kívül mosdó és kád. A legnagyobb szoba mind a másikból, mind a hallból megközelíthető. Innen mehetünk ki az erkélyre is. A hallból nyílik a kisszoba, amely akár hálónak, akár dolgozó- vagy gyerekszobának is ideális lehet.
A lakás kiváló otthon, de befektetésnek is ideális, hiszen könnyen bérbeadható. A lakás egész nap világos, napos. 


LAKÁS MÉRETEI: 
A lakás hivatalos alapterülete 102nm. A szobák 23,8nm és 22,6nm, a hall 13,6nm nagyságú, míg a félszoba 6,1nm. 
Belmagasság: 3m. 


MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE: 
A fűtést kombi cirkókazán biztosítja a meleg vízzel egyetemben. A lakásban vízóra is felszerelésre került, így minden közmű egyedileg mért. 


KÖLTSÉGEK:
A közös költség összege jelenleg 18eFt, amely a felújítási alapon túl tartalmazza a szokásos közös költségeket is. A fűtés költsége igény szerint alakul.


TÁROLÓ:
A lakáshoz a társasház alsó részében egy saját, zárható tároló tartozik. 


PARKOLÁS: 
Parkolni közterületen, az utcán lehetséges, kerületi parkoló matricával kedvezményesen.


Irányára: 156MFt


--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Lotus House

dr. Hannig Éva
+36 70 773