Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8848413

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

31 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy teljes körűen és rendkívül igényesen felújított, 32 nm-es garzonlakás az I. kerületben, 64 millió forintért. A lakás egy zárt lépcsőházból nyílik, nem körfolyosóról, biztosítva ezzel a privát szférát és a nyugalmat. A felújítás során a lakás 3 rétegű üvegezésű külső nyílászárókat, biztonsági bejárati ajtót, padlófűtést és klímát kapott. Az összes burkolat új és magas minőségű, a fürdőszoba és az ablakos külön WC teljesen megújult. Az egyedi beépített konyhabútor vadonatúj konyhagépekkel van felszerelve, a szobában és az előszobában pedig praktikus, akasztós és polcos beépített szekrények találhatók.

A lakásból közvetlenül elérhető a társasház közös kertje, amelyet szinte kizárólag a garzonlakás lakói használnak. A nyugati fekvésű, csendes lakás télen napos, nyáron a fák árnyékolása miatt hűvös. A közlekedés kiváló, a metró, busz, villamos és élelmiszerüzletek mind sétatávolságra találhatók. Érdeklődni telefonon lehet.

Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik egy csendes, mégis központi helyen található, igényesen felújított otthonra vágynak!

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Budapest IX. ker., Üllői út 21.

Juhász Emese
+36 70 369