Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8921463

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

78 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1910
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ELADÓ EGY BUDAI PANORÁMÁS LAKÁS A VÁR LÁBÁNÁL

Eladó egy kiváló állapotú, 5. emeleti, 78nm, 2 szobás lakás a Budai vár lábánál. A lakás kiváló állapotnak örvend, tökéletes választás lehet családok vagy párok számára, akik egy kicsit kiemelkedőbb környezetre vágynak a mindennapokban. Az ingatlan magáért beszél, kisebb átalakításokkal akár 2 és fél szobássá alakítható igény szerint.

A LAKÁSRÓL:
- 78nm
- 5. emeleti
- Lift van
- 2 szoba
- Egyedi mérőóra
- Fűtés a közös költségben
- Tágas, világos terek
- Örök panoráma a Budai várnegyedre
- Bútorozott

INFRASTRUKTÚRA:

Úgy gondolom, hogy a környezet magáért beszél. Kiváló kikapcsolódási lehetőségekkel rendelkezik ez a lokáció, minden korosztály igényeit kielégítve! A közelben megtalálható számos étterem, pub, élelmiszerüzlet, dohánybolt, drogéria. Kisebb sétára van a Rudas Gyógyfürdő, villamossal hamar megközelíthető az ALLEE vagy akár a MAMMUT is. Több iskola, óvoda valamint bölcsőde is található a környéken. Viszont a lakáshoz tartozó, talán legvonzóbb pont a lokációval kapcsolatosan az a BUDAI VÁR.
M289774

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495