Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8886306

-

62 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (konvektor)
FŰTÉS
  • Fűtés Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Falusi CSOK-ra alkalmas, nagy erkélyes, csendes utcában, a tó szomszédságában eladó egy téglaépítésű lakás Borsodnádasdon,

- 1 emeleti,
- 2 szobás,
- gázkonvektoros fűtés,
- összkomfortos,
- bútorokkal együtt,
- extra pincerészekkel,

Az elmúlt 10 évben voltak már felújítások a lakáson, például a konyhában, fürdőben és a folyosón minőségi hidegburkolat lett lerakva. Újra lett csempézve a fürdő, a konyha és a mellékhelyiség. A szobákban jó állapotú parketta van. Az ablakok is jó állapotú dupla fa ablakok. Mivel a lakás a bérházon belül van középen, így ennek a legkedvezőbb a fűtése.
Az utca elején van az orvosi rendelő és a gyógyszertár, buszmegálló az utca végén pedig egy gyönyörű tó. A bolt gyalog távolságra van.

Melegen ajánlom annak aki szereti a természet közelségét, a tégla lakás melegét és a csendet. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívja a megadott telefonszámot.

English:
A brick-built apartment for sale in Borsodnádas, in a quiet street with a large balcony, close to the lake, suitable for a village CSOK,

- 1st floor,
- 2 rooms,
- gas convector heating,
- total comfort,
- with furniture,
- with extra cellar parts,

In the last 10 years, there have been renovations on the apartment, for example, a high-quality cold covering has been laid in the kitchen, bathroom and corridor. The bathroom, kitchen and toilet were re-tiled. The rooms have parquet floors in good condition. The windows are double wooden windows in good condition. Since the apartment is in the middle of the apartment building, it is the most convenient to heat it.
At the beginning of the street there is a doctor's office and a pharmacy, a bus stop and a beautiful lake at the end of the street. The shop is within walking distance.

I warmly recommend it to anyone who likes being close to nature, the warmth of a brick apartment, and the silence. If I have piqued your interest, please call the phone number provided.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Bogyó

+36 30 181