Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8915905

-

50 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Központi fűtés
FŰTÉS
  • Kilátás Panorámás
  • Parkolási lehetőség Terem garázs
  • Építés éve 2022
  • Fűtés Központi fűtés
  • Építőanyag Tégla
  • Erkély, terasz Erkély 6m2
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Luxus, Ski-in/Ski-out Apartmanok a Gerlitzen-hegyen – Üzemeltetéssel


Ezek a lenyűgöző 1 szobás apartmanok egy prémium aparthotel részei a festői Gerlitzen Alpe-n, amely egyszerre kínál nyugodt menedéket és ígéretes befektetési lehetőséget. A hegy egyik legkeresettebb helyén fekvő, teljesen berendezett 50 m²-es apartman egy további 7 m²-es erkéllyel rendelkezik, ahonnan lélegzetelállító panorámás kilátás nyílik. Akár saját használatra, akár bérbeadásra keres ingatlant, ez a „vásárolj és profitálj” modell évente 4%-os várható hozamot kínál, valamint jelentős értéknövekedési potenciált az idő múlásával.


Az eredetileg 1990-ben épült, 2022-ben átfogóan felújított, átépített komplexum 94 modern, “szervizelt” apartmant foglal magában. Minden egység stílusos alpesi designban, teljesen berendezett, kiváló minőségű kivitelezéssel és modern kényelmi funkciókkal van felszerelve: padlófűtés, napenergia rendszerek, központi fűtés és dupla üvegezésű faablakok. A konyha magas színvonalú berendezésekkel (hűtő-fagyasztó, kerámia főzőlap, mosogatógép) van felszerelve, és minden fürdőszoba akadálymentes zuhanyzóval rendelkezik. A nappali műholdas TV-vel felszerelt, és minden egység kényelmesen befogad akár 4 vendéget is.


A lakók és vendégek teljes hozzáférést élvezhetnek a premium közös létesítményekhez, többek között:


• Egy hangulatos étteremhez, bároshoz és vendégfogadóhoz
• Wellness részleghez beltéri medencével, szaunával és spával
• Gyermekjátszótérhez és közvetlen sípálya hozzáféréshez
• Földalatti parkolóhoz 188 férőhellyel (így nincs szükség kültéri parkolásra)


Az ingatlan egész évben könnyen megközelíthető autóval vagy a Kanzelbahn felvonóval, télen igazi síelhető célponttá téve. Ez a téli paradicsom nyáron túrázók és hegyi kerékpárosok paradicsomává alakul át.


Ár:  239.500 € (+ 20% ÁFA) egy 50 m²-es apartmanért, opcionális mélygarázs parkolóval +14.500 € (+ 20% ÁFA).


A lakás vételára tartalmazza a 30.000 € értékű, magas színvonalú berendezést, és a tulajdonjog részt jelent egy bérleti poolban, amelyet egy dedikált üzemeltető cég kezel.


Az ÁFA-t nem kell megfizetni, hanem egy technikai, adóhivatali jóváírással rendeződik a vevő és az eladó között.


További vásárlási költségek:


• Ingatlan átruházási adó: 3,5%
• Földhivatali bejegyzési díj: 1,1%
• Szerződéskötési költségek: kb. 1,0% + ÁFA
• Ingatlanközvetítői díj (vevő fizeti): 3% + ÁFA


Jelenleg kb. 50 apartmanból választhat! Több, mint 40 apartman már elkelt.


Ragadja meg a lehetőséget, hogy egy exkluzív ingatlant birtokoljon a Gerlitzen Alpén – ahol a lenyűgöző kilátás, első osztályú szolgáltatások és megbízható jövedelemforrás találkoznak!


 


Régió leírása:


Fedezze fel a Gerlitzen Alpe, Karintia szépségét és kalandjait


A Gerlitzen Alpe, amely Ausztria festői Karintia régiójában található, egy idilli célpont a természet szerelmeseinek és a kalandvágyóknak egyaránt. Az Ossiacher See északi partjától közvetlenül emelkedő alpesi paradicsom egyedülálló hegyi és tó élményeket kínál, lenyűgöző panorámás kilátással, friss alpesi levegővel és minden évszakban végtelen aktivitási lehetőségekkel.


Téli csodaország:


A Gerlitzen világszínvonalú sílétesítményeiről híres, 20 felvonóval és 32 változatos sípályával, amelyek minden szintű téli sport szerelmeseinek kínálnak élményeket. A 1.911 méterig terjedő pályákon vendégek élvezhetik a környező hegyek és tavak lélegzetelállító kilátását, miközben síelnek, snowboardoznak vagy szánkóznak. A modern hóágyúrendszernek köszönhetően a szezon (december-április) során biztosított a síelhető hozzáférés a komplexumtól. Továbbá, a síterület 2026-ban egy 50 millió eurós beruházásnak köszönhetően további izgalmas fejlesztések előtt áll, beleértve a felvonók korszerűsítését, új síútvonalakat és kibővített téli túraösvényeket.


Nyári kalandok:


Nyáron a Gerlitzen a túrázók, kerékpárosok és természetkedvelők paradicsomává válik. Festői ösvények kanyarognak a környező Nockberge és Júliai-Alpok között, míg a siklóernyőzés és tandemrepülés izgalmas panorámás kilátást kínál. A közeli tavak, beleértve az Ossiacher See-t, Faaker See-t és Wörthersee-t, tökéletes helyek úszásra, hajózásra és pihenésre. A területre tervezett beruházások új attrakciókat hoznak, mint például egy 3D íjászpálya és egy kibővített túraútvonal-hálózat, amelyek tovább növelik a nyári turizmus vonzerejét.


Egész éves vonzerő:


A wellness központ, családbarát tevékenységek és az autentikus alpesi atmoszféra révén a Gerlitzen Alpe üdülőhely a természetben való nyugalmat és a szabadtéri kalandokat egyaránt kínálja. A közelgő fejlesztések, mint egy új mini-golfpálya és a közösségi közlekedés kibővítése, tovább erősítik a régió státuszát első osztályú üdülési célpontként.


Elérhetőség és helyi látványosságok:


Az üdülőhely ideálisan helyezkedik el, mindössze 9 km-re Villachtól, amely tökéletes egy kellemes sétához és kulturális felfedezéshez. Távolabb Velden am Wörthersee, élénk tóparti hangulatával, mindössze 20 perces autóútra vagy egy gyors vonatútra található. A stratégiai elhelyezkedés lehetővé teszi a határon átnyúló kirándulásokat is, például Tarvisióba (Olaszország, 30 perc autóval) vagy Bledbe (Szlovénia, 50 perc autóval).


Jövőbeni növekedés és befektetés:


2026-tól kezdődően jelentős beruházások áramlanak a régióba, új attrakciókat hozva, mint például egy kreatív mini-golfpálya, erdei kötélpályák és a hegy felvonórendszerének átfogó fejlesztése. Ez a növekedés növeli az ingatlan értékét, így most a tökéletes idő az invesztícióra.


Azok számára, akik szeretnék megtapasztalni Karintia legjavát, a Gerlitzen Alpe a természet szépségének, a kalandnak és a modern kényelemnek tökéletes keveréke, egész évben kínálva tevékenységeket minden ízlésnek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy része legyen ennek a pezsgő és gyorsan növekvő régión.

Térkép

A hirdető elérhetősége

IMMOCORSO International