Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8906686

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

58 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2023
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Exkluzív lakások eladók Balatonlellén - kiváló befektetés a déli parton!

Budapest után a Balaton, azon belül is Balatonlelle, az egyik legkedveltebb turista helyszín, ahol egy lenyűgöző 17 lakásos társasházban elérhető még 6 db exkluzív lakás.

Az egyik ezek közül ez a csodálatos I. emeleti 58,3 négyzetméteres 2 szobás, 16 négyzetméteres terasszal rendelkező lakás.

A lakás fűtése a legkorszerűbb elektromos infra fűtéssel történik, melyet padló- vagy mennyezetburkolat alatt építenek ki. Minden nagyobb helyiségben termosztát szabályozó gondoskodik az optimális hőmérsékletről. Az intelligens hűtő-fűtő klímaberendezés további kényelmet biztosít minden évszakban.

A lakásokban korszerű légszivattyús klímaberendezés található, amely nemcsak fűtésre, hanem hűtésre is képes. Ez az eszköz garantálja a kellemes klímát bármely időjárási körülmények között.

A meleg víz ellátását fali elektromos hőszivattyús bojler biztosítja. Ez nemcsak hatékony, de környezetbarát megoldás is.


Ez nem csupán egy otthon, hanem egy kivételes befektetési lehetőség, különösen a déli part lenyűgöző környezetében.

Miért érdemes befektetni:

Turisztikai paradicsom: Balatonlelle az egyik legkedveltebb turista célpont a Balaton körül. A városban a turizmus virágzik, és az exkluzív lakások kiváló lehetőséget kínálnak a szállásüzemeltetésre. Az Airbnb platformon való szállás kiadás lehetséges, így a befektetés hamar megtérülhet.

Tapasztalt neruházó: A projekt mögött álló beruházó már több sikeres projektet valósított meg, bizonyítva hozzáértését és elkötelezettségét. A társasház kezelése is az eredeti beruházótól származik, biztosítva a folyamatos gondoskodást és fejlődést.

Minőség megfizethető áron: Az exkluzív lakások nem csupán luxust, hanem megfizethetőséget is kínálnak. A minőségi kivitelezés és a modern design egyaránt jellemzi az épületet.

Az építkezés állása és tervei:

Haladó ütemterv: Az építkezés ütemterve kitűnően halad, és az év végére a társasház tető alá kerül. A 2024-es év végére tervezett lakások átadása kezdetét veszi, míg a tervezett használatbavételi engedély 2025 márciusára várható.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Ha jobban megismerné az ingatlant és szeretné, hogy körbe vezessem akkor kérem hívjon bizalommal bármikor!
* A képek illusztrációk.
M289206
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495