Eladó Lakás
Hirdetéskód: 8917774

Csordás Ingatlan

63 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Távfűtés egyedi méréssel
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető igen
  • Kilátás Kertre néző
  • Tájolás Dél
  • Ingatlan komfort Összkomfortos
  • Parkolási lehetőség Utcán, közterületen
  • Fűtés Távfűtés egyedi méréssel
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma nem
  • Szigetelt igen
  • Bútorozott nem
  • Rezsiköltség 16 000 Ft/hó
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

3 szobás, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, tégla lakás eladó Ajka Semmelweis utcában.


   A HŐSZIGETELT, 3 szintes ház 2. emeletén található lakásban KÉNYELMESEN TÁGAS ÉS VILÁGOS TEREKET találunk. A lakásba belépve egy közlekedőbe érünk, ahonnan nyílik a többi helyiség. Balra a konyha van, amelyet a MÉRETES ÉTKEZŐ egészít ki, ahol kényelmesen elfér egy nagyobb család is. A bejárattól jobbra egy kis átjáró folyosón keresztül érjük el a hálószobát. A folyosó mindkét oldalán MENNYEZETIG ÉRŐ BEÉPÍTETT SZEKRÉNY van, melyekkel megspórolhatjuk a szobaszekrények nagy részét.


      A közlekedőben tovább haladva a külön WC, mellette a valóban TÁGAS FÜRDŐSZOBA helyezkedik el. Vele szemben egy kamra, mely jól kiegészíti a konyhát. A bejárattal szemben a tényleg világos, JÓL BÚTOROZHATÓ, nagy nappali kapott helyet. Innen nyílik a harmadik szoba. Ebből a szobából közvetlenül szintén elérhető a fürdőszoba, vagyis nem kell végig sétálni a lakáson. A szobák mindegyike parkettás, a többi helyiség járólappal lett burkolva.


     A lakás EXTRA HŐSZIGETELÉSSEL RENDELKEZIK, hiszen a külső 15 cm-es külső szigetelés mellett a két nagyszoba belülről is kapott 3 cm-es hőszigetelést. A kiváló hőszigetelésnek és a hőszigetelt műanyag ablakoknak köszönhetően a lakás REZSIJE RENDKÍVÜL ALACSONY. Közösköltség 7 800,- forint/hó, a hőmennyiségmérős fűtés és melegvíz télen 11 000,- forint, nyáron 8 000,- forint mindössze. A lakáshoz 4 m2-nyi SAJÁT, ABLAKOS TÁROLÓ tartozik.


    A lakás ELHELYEZKEDÉSE ELSŐRANGÚ: minden fontos szolgáltatás, bevásárlási és közlekedési lehetőség egy karnyújtásnyira van, mégis csendes környezetben található. Parkolni közvetlenül a ház előtt ingyenesen lehet. A belváros pár perc sétányira elérhető. A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ támogatott hitel igényelhető.


NÉZZE MEG az ingatlanról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig ebben a kitűnő elosztású lakásban!          https://my.matterport.com/show/?m=ghmLqADZvGG


   A virtuális séta bal alsó sarkában kis ikonokkal tetszés szerint választhat a séta, a kétdimenziós alaprajz, a háromdimenziós alaprajz, a bútorozott és a bútor nélküli verzió, valamint a méretezés között.


                                        TÖKÉLETES VÁLASZTÁS A JÓ VÉTELHEZ!


    Ez az ingatlan a Csordásingatlan kínálatában nem csak egy átlagos lakás, hanem EGY IGAZI OTTHON, ahol minden apró részlet az Ön kényelmét szolgálja. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!


   HÍVJON, és nézze meg személyesen is ezt a kivételes adottságú ingatlant – találja meg benne új élete színterét!


   Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ÜGYINTÉZÉS. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.


 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Csordás Ingatlan

Csordás János
+36 20 460