Eladó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8880445

Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda

149 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2022
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170697 hivatkozási számú székesfehérvári üzlethelyiség. Eladó üzlethelyiség Székesfehérvár egyik leggyorsabban fejlődő városrészében a Harmatosvölgyben.

Kettő darab üzlethelysiég összenyitásával lett kialíkítva a 149m2-es ingatlan. A Jelenleg boltként funkcionáló üzletben minden megtalálhó, hogy a következő tulajdonos tovább tudja végezni ezen tevékenységét. Teljesen új polcrendszer lett kialakítva és teljesen új hűtőgépek, fagyasztók, pénztárgép stb... találhatóak meg az üzletben. A vételár magába foglal mindenent ami a bolt további üzemeltetéséhez szükségés, kivéve a jelenlegi árukészletet, de ez is megegyezés kérdése.

A bolt nyereséges és foylamatosan bővül a vásárlók száma, illetve egy csomagkiadó pont is működik, ami tovább növeli a bevételt.

Továbbá az üzlethez tartozik 6 darab saját tulajdonban lévő parkoló közvetlen a bolt előtt.

Főbb paraméterek:


149m2
földszint
4 darab klíma + fancoil
3 x 32 Amper
30-as főfalak, 10-es válaszfalak
10cm homlokzati szigetelés
műanyag nyílászárók
kamera és riasztó rendszer
Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó székesfehérvári üzlethelyiség, vagy bármely más üzlethelyiség és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170697Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A üzlethelyiség vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda

Ambruzs Norman
+36 30 592