Eladó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8910294

-

1 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Fűtés Egyéb fűtés
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

#6#DEBT#NY.I

A legendás, történelmi értékű Kalóz Tanya újra eladó!

Székesfehérvár egyik ikonikus szórakozóhelye, a "Kalóz Tanya", most új tulajdonosra vár! Az ingatlan felújítandó állapotban van, és sokan nosztalgiával gondolnak vissza az itt töltött esték hangulatára. Ez az épület rengeteg lehetőséget rejt magában, legyen szó új vállalkozás indításáról vagy egy közösségi tér kialakításáról.

Az épület tetőzete cseréppel fedett, a belső tér fagerendás födémmel rendelkezik, ami különleges hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. A fűtés gázzal megoldott, és az utcán kényelmes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Elhelyezkedés és infrastruktúra
Székesfehérvár frekventált részén, a Széchenyi úton található, könnyen megközelíthető és nagy forgalommal rendelkező környéken.


Ez az ingatlan nemcsak üzleti szempontból, hanem történelmi értéke miatt is különleges! Ha érdekel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Díjmentes hitel- és CSOK ügyintézést kínálunk, bankfüggetlenül, sok éves szakmai tapasztalattal. Kedvező ügyvédi közreműködést biztosítunk, és végigkísérjük Önt a teljes folyamat során egészen a költözésig!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Ingatlanbankár

+36 70 931