Eladó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8901119

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

4244 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1999
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Rácalmáson belterületi ipari telephely!
Az ingatlan Rácalmás belterületén, a 6-os út közelében helyezkedik el, 1 km-re Rácalmás központjától, és kb. 2 km-re a Hankook Tire Magyarország Kft-től.
A 4244 m2-es, körbekerített telek még kb. 40%-os mértékben beépíthető, max. 6 m magas építmény kialakítására van lehetőség.
A területen kamerák vannak telepítve. A telek hátsó részén 2 db 6 m-es belmagasságú 150 m2-es és a kettő között 1 db 100 m2-es donga csarnok található. Az egyik csarnokban lakatos munkák végezhetők, a másikban kamion szerelőakna és csápos emelő található, mely alkalmas munkagépek, teherautók szerelésének elvégzésére. A középső csarnok raktározásra, anyagok tárolására is megfelelő.
A csarnokok közelében egy könnyűszerkezetes szociális épület áll, amelyben az alábbi helyiségek találhatók: két pihenő helyiség, egy konyha étkezővel, egy irattár, női és férfi mosdó, zuhanyzó és öltöző. Az épület fűtéséről elektromos panelek gondoskodnak, de a központi fűtés is kialakításra került. A szociális épület mellett két egymásra helyezett irodakonténer van, mely alkalmas adminisztratív ügyintézéshez, vagy vállalkozások irodáinak kialakításához. A területen ipari áram is biztosított.
A telephely kiváló elhelyezkedése, a meglévő építmények és a tárolóhelyek kialakításának lehetősége minden szempontból megfelelővé teszi az ingatlant vállalkozások, ipari tevékenységek folytatására.
M288815
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495