Eladó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8912059

Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda

267 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2018
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

***PEST MEGYÉBEN TELJESEN FELSZERELT BÜFÉ ELADÓ!***
Pest megyében, Délegyházán közvetlen tóparti büfé eladó. A két részből álló vendéglátóegység 267 négyzetméteres telken helyezkedik el, ahol helyet kapott a melegkonyhás büfé, egy külön faház, amely a fagylaltos pultnak adott helyet nyáron, továbbá fedett rész a sörpadoknak.
A büfé teljes felszereléssel és berendezésekkel együtt eladó. A felszerelések a teljesség igénye nélkül: Hűtőpult salátáknak és önteteknek, lapsütő, nagyteljesítményű elszívó, olajsütők, lángossütő, dagasztógép, jégkásakészítő gép, hűtők, mélyhűtők, stb.
A vendéglátóegység jelenleg nem üzemel, de a működése alatt állandó vevőköre volt, folyamatos bevételt biztosított. Az ingatlan közelében épül a Szitakötő Lakópark, amely az építkezés alatt és utána is jelentősen növeli a forgalmat!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is.
Referenciaszám: M289674

Térkép

A hirdető elérhetősége

Szigetszentmiklós Tököli út 19.B - OTP Ingatlanpont Iroda

Hackenberger Rita
+36 70 423