Eladó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8676883

-

1000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Parkolási lehetőség Önálló garázs
  • Építés éve 1990
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Akadálymentesített nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Három ingatlan és működő Gyógyszertár és fiókgyógyszertár egyben eladó!
Debrecen 30 km-es vonzáskörzetében, nyereségesen működtetett gyógyszertár épülete + családi ház, és másik településen lévő teljes körűen felújított (Uniós pályázattal- fotók mellékelve) fiókgyógyszertár épülettel, céggel együtt eladó. A vételárba beletartozik a megadott helységekben található 3 külön álló ingatlan, (teljesen felújított családi ház és gyógyszertári épületek) ill. gyógyszertári bútorzat, és a Kft- jogutódlással.
A település központjában található anyagyógyszertár területe 120 nm, melyhez tartozik egy 100 nm- es, 3 egész szobás felújított családi ház, parkosított kert és garázs, összesen 1000 nm- es telken. A fiókgyógyszertár teljes modernizáláson és felújításon esett át és  felszerelt, 58 nm- es épületben található.
A vállalkozás kifizetetlen számla és hitel nélküli, a gyógyszertárak a települések központjában találhatóak. Most is aktívan működtetett, engedéllyel és nagy forgalommal rendelkező gyógyszertárak egyben, családi ok miatt eladók. A gyógyszertári részek burkolatai járólap a további helyiségeké pedig parketta.  Amennyiben a vásárláshoz céges hitelre van szüksége akkor teljes körű ügyintézést biztosítva, hitelügyintézőnk díjmentesen megkeresi az Ön számára legmegfelelőbb finanszírozási hitelterméket, leveszi válláról az ügyintézés terheit, mellyel időt és pénzt takaríthat meg.
Az ingatlanok és vállalkozás együttes irányára: 98.000.000Ft + árukészlet   


Az ingatlanok és a hozzá tartozó adatai felkeltették figyelmét keressen a Formatura Ingatlan és Hiteliroda - Debrecen Domb. u.  06-20-4689821-es telefonszámán..                                                                                 

Térkép

A hirdető elérhetősége

Formatura Ingatlan és Hiteliroda

+*******