Eladó Kereskedelmi és ipari ingatlan
Hirdetéskód: 8359642

-

1000 m2
ALAPTERÜLET
0
SZOBASZÁM
Tégla
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • Belső szintek 1
  • Parkolási lehetőség Udvari beálló
  • Építés éve 2003
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Építőanyag Tégla
  • Klíma igen
  • Akadálymentesített igen
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Vállalkozók figyelmébe ajánlom az alkalmi áron kínált, Hajdú- Bihar megyei üzemcsarnokot, amely Debrecentől 25-km-re Balmazújvárosban található. A város ipari területén, de a városközponthoz közel elhelyezkedő többhelységes csarnok közel 400nm-es, hőszigetelt nyílászárókkal ellátott. A csarnokkülönböző munkaegységekre lett bontva. Az egységekben külön lettek kialakítva akár ipari gépek, berendezések működtetéséhez 3 fázisú csatlakozók, ill. por elszívók. A telephely részét képezi az irodák mellett lévő étkező, öltöző, és szociális helyiségek is. A leendő gépek berendezések villamos energia ellátásához és az épület fűtéséhez szükséges áramellátás csaknem 100%-ban a tetőszerkezetre épített napelemekkel megoldott, így a rezsi költség minimális. A telephely aszfaltos úton közelíthető meg, (akár kamionokkal is) az ügyfelek részére parkolási lehetőség is kialakításra került.
Az értékesítés a tulajdonos általi megbízással bír az Irodánk, így egyeztetett időpontban be tudjuk mutatni az érdeklődők részére az értékesítés alatt álló üzemcsarnokot.

Eladási ár: 74.990.000 Ft + ÁFA
Amennyiben a megtekintett ingatlan elnyerte tetszését, de a megvásárlásához hitelre van szüksége akkor Irodánk munkatársa díjmentesen és bank semlegesen áll rendelkezésre. Érdemes kihasználnia ajánlatunkat, hiszen ezzel Ön időt és egyben pénzt takaríthat meg.
Üdvözlettel: Kis Tiborné 06-20-468-98-21 Ingatlan és hitelközvetítő, lízingszakértő

Térkép

A hirdető elérhetősége

Formatura Ingatlan és Hiteliroda