Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8918883

Homes for Sale Kft.

1077 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zsámbokon csendes, aszfaltos mellékutcában, kifejezetten jó környéken kínálunk megvásárlásra egy tágas, világos, jó állapotú önálló családi házat nagy méretű 1077 nm-es összközműves telekkel.
A házban 2018-ban volt egy nagyobb felújítás, ekkor a fűtésrendszer megújult (cserélték a fűtéscsöveket, radiátorokat, turbós kombi cirkó került beépítésre), elektromos hálózat, vízcsövek is cserélve lettek.
A fürdőszoba és a konyha is fel lett újítva, a fürdőszobában dupla mosdó, zuhanyzó és kád is kialakításra került, kifejezetten nagy méretű, világos a fürdőszoba.
A konyhában jó minőségű eredeti német konyhabútor került beépítésre konyhagépekkel, melyek a vételár részét képezik, itt még az étkező is elfér. Továbbá két nagy szoba, egy nappali és egy dolgozó alkotja a ház további helyiségeit.
Kényelmes, tágas terek, akár nagyobb családnak is remek választás. A házhoz közvetlenül hozzá lett építve egy kis garzon, iroda, egyéb tevékenységre is alkalmas helyiség, mely jelenleg mosókonyha-kazánház. Itt egy külön lakrész is könnyedén kialakítható, minden közmű bevezetve.
A telken található még egy 17 nm-es garázs (elektromos utcai kapu), több, állattartásra is alkalmas épület, tárolók (tüzifa tároló tele fával), továbbá egy kis ház, mely szintén kiváló lehetőség több generációs család, vagy vállalkozás, otthoni munkavégzés céljára. A kertben a föld jó minőségű, gazdálkodásra alkalmas, a kert tele van termő gyümölcsfával ( meggy, cseresznye, szilva, dió, kajszibarack ,szőlő).
A növények locsolására ásott kút áll rendelkezésre. A ház vegyes falazatú (tégla és vályog falak vegyesen), beton alap, terméskő lábazat, a tetőt cserép fedi. Száraz, rendkívül masszív épület. Belmagasság 3 méter.
A fűtést és a használati melegvizet turbós kombi cirkó adja, a házban rendelkezésre áll egy cserépkályha is, mely befűti az egész lakást. A környéken (20 km-es körzetben) több nagy multicég is kínál munkalehetőséget (Bosch, Samsung), továbbá gyógyfürdő és strand (Nagykáta, Tóalmás), Gödöllőn uszoda, illetve a horgászat szerelmeseinek több tó is található a környéken. Az ingatlan tehermentes, jogi háttere rendezett.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Homes for Sale Kft.

Fejes Hajnalka
+36 70 469