Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917194

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

970 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2009
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó Zsámbékon, egy csendes zsákutcában, szép kertvárosi környezetben, egy 330,50m2 hasznos területű 3 szintes családi ház. Az ingatlan 970m2-es gondozott füvesített telken épült 2009-ben. A jelenlegi tulajdonos, sok éves tapasztalattal rendelkező építési vállalkozó, aki a saját családja álmait valósította meg ezzel a házzal. Átgondolt funkciókkal megtervezve és kiemelkedő minőségben, valamint kiemelkedő precizitással készült.
A ház kialakítása:
A garázsszint: 136,60m2
A földszint: 113,90m2
A tetőtér: 80m2
Földszinten egy 25m2-es fedett teraszról közelítjük meg a bejáratot, tágas nagyméretű térbe érkezünk, ami az előszoba nappali étkező egyben. Ebből a helyiségből nyílik a konyha, a fürdőszoba, a wc, a garázsba és a tetőtérbe vezető lépcsőház, és a két szoba, valamint a dolgozó sarok. A tetőtér ki lett alakítva és elő van készítve a beépítéshez. Víz, gáz és elektromos vezetékek behúzása megtörtént! A válaszfalak építése maradt hátra, ezek megléte után két generáció számára is tökéletes választás. Igény esetén a tulajdonos mint kiváló szakember, megbízás esetén vállalja a tetőtér befejezését ha az új
tulajdonos szeretné, hogy azonos minőségben történjen. Legalsó szinten négy állásos garázs, tároló, egy kisebb konyha és férfiak számára egy minden igényt kielégítő műhely található. Fütésről gáz kazán gondoskodik és rendelkezésre áll egy vegyes tüzelésű kazán is melyet egyetlen gomb megnyomásával átválthatunk és használhatjuk igény esetén. Műszakilag a mai kornak megfelelő anyagokból,38-as téglából épült az ingatlan, 10cm dryvit szigetelést kaptak a falak a nyílászárók hő és hangszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően, az átalány számlázás szerint havi 15.000 forint a fűtésszámla. Napelem rendszer biztosítja a ház teljes energiaellátását illetve minimálisan felül termel a rendszer így nincs villanyszámla. Zsámbék ideális választás mindazok számára, akik kedvelik a nyugodt, természetközeli
környezetet. Kisgyermekes családok számára fontos, hogy kiváló bölcsöde, óvoda és iskola is működik a városban az ingatlantól 500 méren belül!!!! Jó infrastruktúra jellemzi Zsámbékot, éttermek, üzletek, helyi piac is elérhetö.
Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az Ön szép OTTHONA! CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 6 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Budapest I. kerület Fő utca 7 - OTP Ingatlanpont Iroda

Hegedűs Tibor
+36 70 329