Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900299

Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda

430 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zala vármegyében, Zalaegerszegtől 10 percnyi távolságra -Zalaszentiván főutcáján-megvételre kínálok egy kb 280 nm-es ingatlant. A ház egy 43o nm-es telken található. Jelenleg 7 nagy méretű szoba, egy kisebb szoba, vizesblokk, konyha és tároló helyiségek kerültek kialakításra. Mivel tégla az ingatlan falazata, így bármilyen átalakítás könnyedén végezhető. Jelenleg az ingatlanban, egy fodrászüzlet és egy pizzázó üzemel már évek óta. Az ingatlan központi elhelyezkedésének köszönhetően, pár perc alatt minden szolgáltatás gyalogosan is elérhető. ( bolt, hivatal, orvos stb...) Vétel esetén ajánlom nagycsaládosoknak, akik nem félnek megvalósítani álmaikat, és egy kényelmes otthonra találnak a településen.
A központi lokáció lehetővé teszi, akár a befektetési céllal történő hasznosítást is. A környéken nagy az átmenőforgalom, -cégek, beruházások választják ezt a környéket telephelynek. Ha ebben lát fantáziát, biztosan jó hozamú befektetésre számíthat!
Az ingatlan tehermentes!
Megtetszett az ingatlan ,de nem áll rendelkezésre a teljes vételár? Az OTP erre is tudja a megoldást. Jogosultság esetén igényeljen CSOK pluszt, vagy kérje kedvező kamatozású hiteleink egyikét! Ügyfeleinknek soronkívüliséget és díjmentességet biztosítunk!
Az ingatlan rugalmasan, a hét bármely napján megtekinthető!
Hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Nagykanizsa Zrínyi Miklós utca 21 - OTP Ingatlanpont Iroda

Pál Miklós
+36 70 334