Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924252

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

1737 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Balaton parttól mindössze tizenöt percre, Zalaszántó központjában, eladó egy családi ház.

Az udvarba lépve egy vadregényes környezet fogad. Két kis kerti tó, számos bokrok, örökzöldek és gyümölcsfák, kaptak helyet az 1737 m2-es patakkal szegélyezett telken.
Az 1950-60-as években épült tégla és vegyes falazatú ház pár éve teljesen új tetőt kapott, külső falait hőszigetelték, majd a nyílászárók cseréje is megtörtént. Az épület belső felújítását elkezdték, de a további munkálatok az új tulajdonosra vár, aki így saját elképzelése és izlése szerint fejezheti azt be.
A lakóház egyszintes, aminek hasznos alpterülete 131m2. Két lakrésszel és két bejárattal lett kialakítva ahol helyet kapott három tágas szoba, két konyha, egy fürdő, két nagy előtér és egy kamra. Az otthon fűtése gáz cirkó kazánnal, radiátoros hőleadással megoldott ami a használati melegvizet is biztosítja, de alternatívaként akár kandalló-kályha is beépíthető, ami egy hideg téli estén akár az egész házat befűti. Az épülethez közvetlen kapcsolódik két nagyméretű tároló, amelyek kiválóan alkalmasak lehetnek szerszámos-műhely vagy fáskamra kialakítására. A részben térkövezett udvaron a fenyőfák alatt egy bő hozamú kút is segíti az öntözést.

Felújítás, korszerűsítés után egy igazán kellemes, modern otthonná varázsolható ez a sok lehetőséget magába rejtő ingatlan.
Zalaszántó és környéke minden évszakban mind látnivalóban, mind szabadidő eltöltésében és kultúrális programokban gazdag vidék, amit csak élvezni lehet.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda

Köteles Judit
+36 30 398