Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8922742

The Happy Home

3235 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Kandalló
FŰTÉS
  • Építés éve 1965
  • Fűtés Kandalló
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

 Fedezze fel a BÉKÉS ÉLET lehetőségét Zalalövő-Nagyfernekág faluban!

Ez a kb. 65 fős közösség a zalai táj egyik eldugott gyöngyszeme, ahol a természetközeli élet minden nap különleges élményeket kínál. Ha nyugalomra vágyik, távol az átmenő forgalom zajától, akkor itt tökéletes otthonra találhat.

A falu ideális elhelyezkedése révén csupán 40 km-re található az osztrák, és mindössze 25 km-re a szlovén határtól, valamint Zalaegerszegtől. Így könnyedén elérhetőek a környező országok és a közeli nagyváros is.

Ismerje meg ezt a 96 NM-ES CSALÁDI HÁZAT, mely az 1960-as években minőségi TÉGLÁBÓL épült, és azóta is kiváló statikai állapotban van. Az otthonban tágas, világos terek biztosítják a szabad variálhatóságot: egy előtér, két külön bejáratú szoba, két egymásból nyíló szoba, valamint konyha-étkező, fürdő, kamra és háztartási helyiség található itt. 2010-ben a tető és kémények újjá lettek varázsolva.

A ház körüli 3235 nm-es SÍK TERÜLET lehetőséget nyújt önellátó életmód kialakítására, különösen, ha saját gyümölcsfákat, vagy más mezőgazdasági tevékenységet szeretne végezni. Kiváló lehetőség rejlik benne falusi szálláshely kialakítására is. A telken bevezetett víz, villany és szennyvíz mellett a gáz is elérhető a telekhatáron belül. Jelenleg cserépkályha és kandalló biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a hideg hónapokban.

A területen található melléképületek – mint ólak, pajta, húsfüstölő és présház – tovább bővítik az ingatlanban rejlő lehetőségeket. Továbbá az 5000 nm-es legelő bérlésének lehetősége szintén adott, valamint további földterületek vásrolhatóak.

Az ingatlan teljesen PER, TEHER ÉS IGÉNYMENTES, így akár AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, az irányár: 22.950.000 Ft.

Kapcsolat:
✨ Magyar Eszter

Térkép

A hirdető elérhetősége

The Happy Home

Magyar Eszter Judit
+36 30 400