Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8905222

Myhome Immo Kft.

3600 m2
ALAPTERÜLET
7
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1950
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó két lakásos társasház gyönyörű Zalai-dombság panorámájával! Zalaegerszegen, az Erzsébet-hegyen eladó ez a nappali+2 és nappali+3 szobás ingatlan modern felújítással és kivételes lehetőségekkel!

Ez a gyönyörű panorámával rendelkező ingatlan 3600 m²-es telken fekszik, és két külön lakás található benne, melyek akár összenyithatók, akár külön-külön is használhatók. Az ingatlan jelentős átalakításon és felújításon esett át, hogy megfeleljen a mai kor igényeinek.

Nappali+2 lakás helyiségei és méretei: nappali 18,7m², konyha+étkező 9,2m², szoba 9,3m² + gardrób 5,5m², szoba 9m², fürdőszoba+ wc: 7,2m², szélfogó 4,6m², wc 1,2m² + panoráma terasz 27m² + terasz 10m2, pince 7,5m²
Az ingatlanban kandalló kialakítása lehetséges.

Nappali+3 lakás helyiségei és méretei: nappali 24m², konyha+étkező 15m², szoba 10,8m², szoba 11,2m² + gardrób 4,8m², szoba 7,8m², fürdőszoba+ wc: 10,3m², közlekedő 6,6m², szélfogó 7,6m², wc 1,6m² + panoráma terasz 22m² + terasz 5,8m2, pince 7,5m²
A lakásban egy cserépkályha elhelyezése biztosított.

Íme, a már elvégzett munkálatok részletesen:

Felújítási munkálatok:
Teljes hőszigetelés: A falak szigetelése megtörtént, beleértve a függőleges és vízszintes szigetelést, hogy az épület energiatakarékos és fenntartható legyen.
Új víz- és szennyvízrendszer: Az ingatlan mindkét lakásában új vízvezeték és szennyvízhálózat lett kiépítve, így az alapvető infrastruktúra teljesen megújult.
Elektromos rendszer: Mindkét lakásban új villanyórák kerültek kialakításra, csoportos mérőhelyekkel, tűzvédelmi fő kapcsolóval. Az egyik lakásban éjszakai és nappali áram, míg a másikban háromfázisú áramellátás, valamint H tarifa lehetősége biztosított.
Válaszfalak bontása és újjáépítése: A régi válaszfalakat teljesen kibontották, az új tartószerkezetek gerendákkal és vasbeton elemekkel kerültek beépítésre, így biztosítva a stabil és korszerű alapokat.
Gépi vakolás: A régi vakolatot eltávolították, helyette új gépi vakolat került fel, biztosítva a modern, egyenletes felületet a tégla főfalakon.
Elektromos előkészítés: Az elektromos vezetékek előkészítése már megtörtént, beleértve a gégecsöveket és villanykötődobozokat mindkét lakásban.
Panorámaterasz: Az ingatlan nyugati oldalán vasbeton alapú 51 m²-es panorámaterasz épült, ami lenyűgöző kilátást biztosít. Továbbá még egy 10 m²-es terasz is kialakításra került
Új bejárat és utak: A telek északi részén új bejáratot hoztak létre, zúzott bazaltkőből épített úttal. Emellett egy kétállásos garázs területének előkészítése is megtörtént. Az utcafronton pedig egy kétállásos gépkocsibeálló is kiépítésre került.
Nyílászárók előkészítése: Az összes nyílászáró beépítése előkészítve, a paletták XPS-sel való burkolása is megtörtént.
Válaszfalak előkészítése: A válaszfalakat gipszkarton rendszerrel, egyik oldalon 12 mm-es OSB burkolattal látták el.
Vizesblokkok és konyha: A vizesblokkok és konyha víz- és szennyvízrendszere teljesen kiépítésre került, így ezek készen állnak a végső burkolásra és szerelvényezése.
Klíma előkészítése: Mindkét lakásban a klíma kiépítésének előkészítése is megtörtént.

Fennmaradó munkálatok (kb. 15 millió Ft/lakás költséggel, 3 hónapon belül befejezhető, a kivitelező pedig vállalja a munkálatokat):
Gipszkarton falak szigetelése és befejezése.
Elektromos hálózat teljes befejezése, kábelek bevezetése a falakba.
Lépésálló és EPS 100 szigetelés elhelyezése a padlón.
Padlófűtés kiépítése.
7 cm vastag padlóbetonozás
Nyílászárók beépítése, paletták szigetelése és vakolása.
Glettelés, festés.
Hideg- és melegburkolatok lerakása, vizesblokkok burkolása.
Fürdőszobai, WC és konyhai szerelvények felszerelése.
Teraszok fedőbetonozása és burkolása.

Lehetőségek az új tulajdonos számára:
Az ingatlan akár egy nagy egységként, akár két különálló lakásként is használható, így kiváló választás lehet nagycsaládosoknak vagy befektetőknek.
A befejezési munkálatokat saját igényei szerint alakíthatja, hogy tökéletesen illeszkedjen az életstílusához.

Ez a kiváló adottságú ingatlan remek lehetőséget kínál, hogy Ön saját igényei szerint fejezze be, és élvezze a Zalai-dombság nyugalmát és szépségét!

Az ingatlanban otthon!
Myhome

Térkép

A hirdető elérhetősége

Myhome Immo Kft.

Berki Mónika
+36 20 461