Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911836

Duna House - Zalaegerszeg

869 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1991
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Egyedi tervezés, lenyűgöző belmagasság, pazar galéria és változatos térjáték jellemzi ezt a családi házat!

Eladó egy örökpanorámás lakóingatlan zöldövezeti környezetben!
A családi ház a két lakószinten 171 m2, a pinceszint ahol többek között a garázs is található 83 m2.
A telek mérete ideális 872 m2 és sík terepviszonyokkal rendelkezik emellett mesés panorámát biztosít az ott lakók számára.
Az 1991-ben épült ingatlan 2022-23-ban teljes nyílászáró és külső szigetelési felújításon esett át ( grafitos 12 cm), így korszerű hőszigeteléssel rendelkezik. A ház folyamatos karbantartása biztosítja az ingatlan kiváló állapotát. A házban gáz-, elektromos- és fatüzelési lehetőség is rendelkezésre áll, így mindenki megtalálhatja a számára ideális fűtési módot. A padlófűtés és a hűtő-fűtő klímaberendezés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről az év minden szakaszában. A hangulatos kandalló még tovább fokozza a meghittséget!
A ház nagy, nyitott, világos belső terekkel, télikerttel és galériával rendelkezik, ami egyedi hangulatot kölcsönöz az otthonnak. A négy hálószoba, és a nagyméretű nappali nagycsaládok számára is kényelmes életteret biztosít. Az ingatlan két fürdőszobával és külön WC-vel is rendelkezik, így a kényelem és a praktikum is garantált.
Lenyűgöző kilátás nyílik a környező tájra és a városra a 90 négyzetméteres délnyugat-nyugati fekvésű teraszról, amely alatt külön kerti tároló áll rendelkezésre. A 83 négyzetméteres pinceszinten belül garázs, kazánház, barkács műhely, illetve raktározásra alkalmas helységek találhatók. Az épületet egy szépen karbantartott, ápolt füves kert veszi körül, amelyet örökzöldek, gyümölcsfák és egy kis zöldségeskert tarkítanak.

Az ingatlan 300 méteres körzetében óvoda, iskola, élelmiszerbolt és a buszmegálló van, a bevásárlóközpont mindössze 1,5 km-re, a városközpont pedig 2,8 km-re található.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, legyen Öné ez a gyönyörű otthon, mely közel van a belvároshoz, mégis nyugodt, csendes környezetben található.

Irodánkban pénzügyi szakértő kollégánk segíti ügyfeleink Hitel és CSOK ügyintézését ezzel együtt támogatja vásárlási szándékukat. Ne feledje vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House - Zalaegerszeg

Kontler Patrícia
+36 30 227