Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8916021

GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda

1444 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Zalaegerszegi nettó 133 m2 - es, nappali plusz 5 hálós, 3 fürdős ÖNÁLLÓ családi ház garázzsal és 1444 négyzetméternyi mesés, óriásfás területtel eladó - egy sorház áráért!

Irányára: 62.900.000 Ft

Zalaegerszeg Jánkahegyi részén, egy csendes utca utolsó ingatlanaként vált eladóvá ez a természetközeli, erdős résszel ölelt 3 szintes családi ház egy normálméretű, fákkal borított, hangulatos területen.

Az épület minden szintje megfelelően kihasznált, szobaszámával, átlagnál magasabb belvilágával és tágas tereivel kiváló Otthont nyújthat egy több gyermekes család számára is.

Alsó szintjén egy 19 m2 - es aknás garázs került kiépítésre, mely mellett egy külső bejárattal is megközelíthető tágas szoba és egy abból nyíló zuhanyzóval, toalettel ellátott fürdő található.

A földszinten egy egy légtérben található előtérrel egybenyitott nappali, 2 külön nyíló háló, konyha, egy káddal ellátott fürdő, egy külön helyiségben található toalett, valamint egy lépcsőház került kialakításra - utóbbiból a lenti " kis lakrész" és az emelet is egyarán megközelíthető.

A szint burkolatai, belső ajtajai és szaniterei nem eredeti állapotúak, emellett a szépen lakozott fa lépcső, a cserépkályha, a színek és burkolatok összhanja egy igazán jóleső, meleg érzést biztosít!

Az utolsó, emeleti szint helyet biztosít 2 külön nyíló hálónak, valamint egy tusolóval és tolaettel ellátott fürdőnek.
Ez a szint nem esett át esztétikai felújításokon, azonban azonnali beköltözés esetén is maximálisan megállja a helyét.
Ha új tulajdonosa mégis renoválná, némileg komfortosan teheti azt meg, hiszen a földszinten megtalálhatók a minden naposan használt helyiségek.

A terület mesés!

1444 m2 - en ad helyet számtalan virágbokornak és óriásfának, melyek között kis lépcsőkön és ösvényeken át közlekedhetünk.

A telek ház köré eső nagy része körbekerített, azonban a ház oldalánál elterülő rész még kerítést és gondos kezeket igényel.

A birtokon rendelkezésünkre áll egy 20 m2 - es, 3 helyiségre osztott melléképület, mely látszó falazatával és tetőteraszával kiválóan illeszkedik fás környezetébe.

Igazából mindegy, hogy jó ár - érték arányába, hangulatos nappalijába, jól kihasznált tereibe, vagy a területéből áradó zavartalan nyugalomba szeret bele, mindenképp kiváló választás lesz, hiszen letisztult színhasználatával, praktikus vonásaival és klasszikus elemeivel egy minden igényt kielégítő otthonnak lesz büszke tulajdonosa!

Az ingatlan alkalmas CSOK+ - al történő vásárlásra 3+ gyermekes családok esetében is, tulajdoni lapja per, teher -és igénymentes, tulajdonviszonyai rendezettek!

Irányára: 62.900.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: - GDN azonosító: 374984

Térkép

A hirdető elérhetősége

GDN Ingatlanhálózat - ICON Ingatlaniroda

Tóth-Ragó Anita
+36 30 279