Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8900354

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

1423 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 1
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1971
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Eladó egy FELÚJÍTANDÓ állapotú családi ház VESZPRÉMVARSÁNYBAN, GYŐR-MOSON-SOPRON vármegyében!

Az ingatlan egy 10 x 10 méteres, KELETI TÁJOLÁSÚ KÁDÁR-KOCKA, mely összesen 89 m2 lakóteret kínál. 3 hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő és egy kamra található benne.

Szerkezete kő és tégla, betonfödémmel és palatetővel rendelkezik, statikailag kifogástalan állapotú.

A fűtés jelenleg egy elektromos kályhával megoldott, a fatüzelésű kályha le lett szerelve. A gázcsonk telken belül megtalálható, így igény esetén könnyedén be lehet vezetni. A többi közmű mind rendelkezésre áll.

Ablakai egy kivételével HŐSZIGETELT MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKRA lettek cserélve, melyek redőnnyel ellátottak.

A telek mérete 1423 m2, melyen szőlő és egy bőségesen termő almafa is található. A kert végében egy kis patak is csordogál. A terület 2 külön helyrajzi számon található, a házhoz 759 m2 tartozik, mellette pedig egy 662 m2-es belterületi saroktelek található. Ennek beépíthetősége 30%, maximális építménymagasság 4,5 m2, a beépítés módja oldalhatáron álló. Ezen a telekrészen található egy felújítandó állapotú, kőből épült, kb. 30 m2-es gazdasági épület is.

Az ingatlan TEHERMENTES, így RÖVID IDŐN BELÜL BIRTOKBA VEHETŐ!

Veszprémvarsány mintegy ezer lakost számláló község és fontos közlekedési csomópont Győr-Moson-Sopron megye déli csücskében, a Magas-Bakony északi részén. A település a 82-es főút és a Győr-Veszprém vasútvonal mentén fekszik. A faluban iskola, óvoda, gyógyszertár és vegyesbolt is található. A legközelebbi város Pannonhalma 15 km, Zirc 23, Győr és Pápa 35 km távolságra található. A környék bővelkedik a látnivalókban, a Pannonhalmi Apátság, Vinye és a Cuha-szurdok, a cseszneki vár, az Ördög-árok és a Kőris-hegy egyaránt karnyújtásnyira található.

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES!

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Maczucza Márton
+36 30 345