Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8908558

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

268 m2
ALAPTERÜLET
4
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Gáz (cirkó)
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Belső szintek 2
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Fűtés Gáz (cirkó)
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Veszprém belvárosában, két lakrészes családi ház eladó. A főépület 110 m2, az udvarról külön bejárattal rendelkező lakórész 28 m2.

A főépületben kialakításra került két hálószoba, egy dolgozószoba, egy hatalmas nappali ,konyha, kamra, étkező, előszoba, fürdő WC-vel . A tetőtérben kialakításra került egy kis manzárdrész is.


Az épülethez tartozó 28 m2-es, szuterén részben található egy nagy szoba, előtér, közlekedő, egy mosdó, és WC. Lehetőség nyílik a későbbiekben egy zuhanyzót beépíteni, így akár külön lakrészként is használható, albérletként, vagy irodahelyiségként is.

Az épület fűtését egy gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással. A csővezetékeket a tulajdonos rézcsövekre cserélte. Az épület előtt egy fából készült kocsibeálló található, a ház mellett pedig egy fedett terasz, ahol lehetőség van kis kerti kiülőt elhelyezni.

Az épület mögött egy zárt tároló is áll a lakók rendelkezésére. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, közel van az óvoda, iskola, és pár perces sétával a belváros is elérhető. Ajánlom mindenkinek, aki csendes, nyugodt helyen szeretne élni, távol a belváros forgatagától, de mégis elérhető közelségben hozzá.

Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda

Huiber György
+36 30 080