Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8921460

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

1241 m2
ALAPTERÜLET
3
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2005
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ NAGY TELEKKEL!
Eladó Veresegyház Ligetek lakóparkjában egy 2005-ben épült, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ, 144 m2-es, 4 szobás, EGYSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ, 1241 m2-es telekkel, DUPLA GARÁZZSAL! A CSENDES UTCÁBAN, saroktelken található mediterrán stílusú házat gyönyörű, gondozott, parkosított kert veszi körül. A kertben öntözőrendszer működik és fúrt kút is van. A dupla garázs automata kapuval rendelkezik, ablakos, mérete 34 m2, akár további szobák is alakíthatók itt ki. A ház betonfödémes, tetőterében hatalmas tér van tárolásra, de akár be is építhető.
Körbenapozott, tágas, amerikai konyhás nappaliból kijárat vezet a 40 m2-es teraszra, ahol grillezni is lehet. Fűtése gáz-cirkó, padlófűtéssel és radiátorokkal, rezsije alacsony a szigetelésnek is köszönhetően. Hűtő-fűtő klímaberendezés is segíti az ideális hőmérséklet kialakítását. Riasztó és kamerarendszer is kiépítésre került.
A közlekedés kiváló, könnyen megközelíthető bármi innen, iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, orvosi rendelő, stb.
A tulajdon 1/1-es, tehermentes, rövid időn belül költözhető.

Azonosító szám: M289762
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495