Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8911408

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

1375 m2
ALAPTERÜLET
5
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Egyéb fűtés
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2022
  • Fűtés Egyéb fűtés
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Veresegyházon luxus minőségben prémium anyagokból, rendkívül szigorú műszaki ellenőrzés mellett, egyedi tervezésű egyszintes, akadálymentesített passzívház gyönyörű karamell-csokoládébarna színben eladó.
RENDKÍVÜL ENERGIATAKARÉKOS STEICO ÖKO-BIO ház 205 m2.
Az épület 205 nm, 1.375 nm ősfás, örökpanorámás telken az óváros szívében, csendes frissen felújított mellékutcában helyezkedik el.
Az épület tökéletes DNy-i tájolású. A hatalmas alapterületű nappali, (ami 3.6m belmagasságú)-amerikai konyha-étkező a fő élettér. Az óriás terasz örök panorámás, teljes a rálátás mindkét katolikus templom tornyára. A teraszra nyílik a főháló lakosztály (24 nm), tartozik hozzá fő fürdőszoba mosókonyhával. A konyha rendelkezik egy kamrával is, közvetlenül a garázsból érkezőknek könnyen elérhető a nagybevásárlás után. Külön iroda a bejárat mellett, home office-hoz tökéletes, de lehet belőle gardrób is. A gyermek-, vagy vendégszoba saját teljes értékű fürdőszobája (zuhany, kézmosó, WC) a nappaliból is elérhető a család és a barátok számára. A harmadik szoba, ami lehet étkező, vagy akár konyha is, szintén a nappaliból nyílik dupla széles falban futó tolóajtóval leválasztva, ami ugyanúgy a hatalmas (56 nm) hátsó teraszra nyílik kétszárnyú erkélyajtóval. Az épület nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagot sem a szerkezete, sem a belső kialakítása.
A ház már 90%-os készültségben van, így az új tulajdonos a saját igényeihez mérten tudja befejezni a padlóburkolatok és belső ajtók kiválasztásával.
+Ajándék Andante Everest óriás sarokkanapé 1.5 millió Ft. értékben + 2db. 54 éves magról nevelt virágzó datolyapálma 600.000 Ft értékben, valamint prémium BOSE Hi-Fi beltéri- kültéri.
Az ingatlan luxus minőségben prémium anyagokból, rendkívül szigorú műszaki ellenőrzés mellett, egyedi tervezéssel épült. Energiabesorolása a legjobb A+++, rendkívül energiatakarékos, minimális rezsi, fogyasztása a töredéke a jól szigetelt tégla házaknak, nyáron nincs szükség klímára.
A külső falazat 34 cm vastag, ebből 30cm a hőszigetelő anyag, rendkívül erős hő-és hangszigetelő hatású, hőátbocsátási tényezője mindössze: 0.1 W/m2K(!).
Födém szigetelés: 40 cm, padlószigetelés-szárazpadló: 12cm.
Az épület teljes mértékben hőhídmentes és légmentesen zárt.
Teljes Caparol Carbon rendszer a külső vakolat, belül Caparol antiallergén festékrendszer, elektroszmog szűréssel. Három rétegű üvegezés, erős hang-és hőszigetelő képességű Borovi fenyő nyílászárók, gránit párkányok, ROMA-Somfy hőszigetelt alu motoros redőnyök. LED világítás. Szeglemezes tetőszerkezet, padlástér részben használható.
Bramac Protec tetőcserép, Lindab ereszcsatorna rendszer.
Elektromos-Redwell infrapanel- fűtés előkészítés Wi-Fi termosztátokkal, 3x25A nappali plusz 3x25A vezérelt (éjszakai) áram bekötés-átalakítható H-tarifára hőszivattyúhoz, túlfeszültség elleni teljes védelemmel, földkábelezés. (Schiedel SR20 kémény kandallónak, gázbekötés a telken).
A telek körben végig 250 cm magas, a külvilágot teljesen kizáró, körkörösen betekintést megakadályozó, szélvédett, hangszigetelő betonfallal körülölelt.
A kapu 5m nyílásszélességű biztonsági úszó-tolókapu, Hörmann Lineamatic H (legerősebb motor) távirányítós + lakásriasztó vezérelt.
A bejáratnál LED-es közvilágítás. A kétbeállós garázson kívül további négy vendég autó parkolhat az előkertben biztonságosan.
Az utcán 20 autónak épített parkoló, plusz végig új járda a szemközti oldalon. A garázs ugyanolyan szigetelt, mint a lakórész, így akár egy, vagy két szoba is kialakítható belőle nagycsaládosoknak, vagy vállalkozásnak üzlethelyiség, rendelő, raktár. Az ingatlan védelméről Paradox csúcsminőségű katonai riasztó-és tűzvédelmi-, beléptető rendszer gondoskodik, kültéri mozgásérzékelőkkel. Az épületbe integrált kerti szerszámtároló rejti a saját ásott kutat és a szivattyú házat is. Grundfos professzionális szivattyú Gardena automata öntözőrendszerrel, gazdaságos csepegtetővel kiépítve gondoskodik az épület és a kert növényzetének vízellátásáról. Városi víz+csatorna bekötve. Örökzöld előkert ritka növény különlegességekkel, bambuszliget, Leylandi ciprus sövény.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Fővállalkozó Balla és Balla Kft

Békefi Brigitta
+36 70 320