Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8901135

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

288 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2024
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Velencén, Fejér vármegyében, az Újtelepen eladó egy 97 nm-es új építésű ikerház saját, 288 nm-es kerttel és gépkocsi beállóval. Az ingatlan 2023-ban épült.
A kétszintes házban tágas amerikai konyhás nappali, 1 szoba, 3 félszoba, 2 fürdőszoba, 1 külön WC és egy terasz található. A ház 30-as téglából épült, 15 cm-es hőszigeteléssel és Bramac tetőcseréppel, a két lakás között pedig dupla hanggátló fal gondoskodik a nyugalomról.
3 rétegű üvegezéssel és redőnysínnel ellátott műanyag nyílászárókat építettek be, a fűtésről pedig 8 kW-os hőszivattyú gondoskodik padlófűtéses hőleadással. A ház energiáját egy 5 kW-os napelemrendszer és 3 fázisú elektromos hálózat támogatja.
Az ingatlan csendes utcában, a vasútállomástól és a Velencei-tó partjától mindössze 10 perc sétára található. A 997 nm-es telken összesen két ikerház épül, így 2x2 lakásos lakóközösség alakul ki.
Ez a jól átgondolt, élhető terekkel rendelkező ingatlan kiváló minőségű anyagokból, a legújabb rendszerekkel és technológiával készült, hogy egy igényes, stílusos otthon legyen a Velencei tónál.
M288314

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495