Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8917218

Duna House Óbuda

671 m2
ALAPTERÜLET
1
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
Elektromos
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Fűtés Elektromos
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

DEÁKVÁR ŐSFÁS UTCÁJÁBAN FELÚJÍTANDÓ, BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ

Deákváron, az Újhegyi úton ELADÓ ez a kétszintes 78 nm-es, 3 külön nyíló szobás, ablakos konyhás, kádas fürdős, külön wc-s, TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTANDÓ, KORSZERŰSÍTENDŐ, önálló családi ház.

A 671 nm-es teljesen sík telken az 50-60-as években épülhetett a ház. Az utcakép miatt a beépítés módja ikres, de az ingatlan teljesen külön egységet képez „szomszédjától”. A HÉSZ alapján telek 20% beépíthető, így a meglévő épület tovább bővíthető egy új épületrésszel. Gépkocsibeálló, garázs kialakítható.

Az alsó szinten található a nappali, az ablakos konyha kamrával, egy tároló és az előszoba, ahonnan az emeletre vezető lépcső indul. Az emeleten a két külön nyíló szobát egy jó mérető fürdőszoba köt össze. Pince nincs, de a kertben áll egy melléképület, ami a térképmásolaton is fel van tüntetve.

Az ingatlan teljes körűen felújítandó, korszerűsítendő mind esztétikailag, mind műszakilag. Feltehetően a tetővel is foglalkozni kell! Víz, villany, csatorna a házban. Gáz nincs bekötve, eddig elektromos fűtést használtak.

Az ingatlan tehermentes, rövid határidővel birtokba vehető.

Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Duna House Óbuda

Szarvas Gábor
+36 70 620