Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8907701

Openhouse Monor

1100 m2
ALAPTERÜLET
2
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1965
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170698 hivatkozási számú úri családi ház. Úri csendes, fás környezetében eladó egy felújítandó családiház.

Az ingatlan 73nm, a telek mérete 1100nm, mely összközműves. Melléképületek a telken belül találhatóak, de ezek kizárólag tárolásra alkalmasak korukból adódó állapotuk miatt.

A tető héjazata cserép, a falazat vegyesfalazatú vályog. A nyílászárók eredetileg fából készültek, ezek részlegesen műanyagra lettek cserélve. A házban némi felújítás történt 2023-ban, melyben a fürdőszoba teljeskörű felújításon esett át, valamint a villanyvezetékek részleges cseréje is megtörtént.

2 hálószoba, 1 étkező/nappali, konyha, kamra valamint a fürdőszoba találhatóak az ingatlanban. A terek abszolút élhetőek, de felújításra szorulnak, melyek már az új tulajdonos igényei szerint kialakíthatóak.

A melléképületek nincsenek feltüntetve, emiatt CSOK-ra nem alkalmas az ingatlan!

Azoknak ajánlom figyelmébe, akik szeretnének egy ilyen meghitt környezetben élni, és nem riadnak vissza a felújítástól. Rengeteg lehetőséget rejt magában az ingatlan, ezeknek csak a fantázia szabhat határt.

A környezet nagyon barátságos, szép fás, csendes. Nagyobb átmenő forgalommal nem kell számolni, gyakorlatilag csak az ott lakók használják az utcát.

Buszmegálló, bevásárlási lehetőségek pár percnyire elérhetőek.

Hitelügyintézésben tudunk segíteni! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó úri családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170698Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Tótpál Csabáné Tóth Ilona
+36 70 776