Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8906692

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

804 m2
ALAPTERÜLET
9
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 2000
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

!!!!Befektetők, vállalkozók és családosok figyelem!!!!! Üllő dinamikusan fejlődő városában eladó egy minden igényt kielégítő, ízlésesen felújított és karbantartott csodálatos 11 szobás 300 nm-es családi ház 804 nm-es telken.
Az ingatlan akár két generáció számára is alkalmas választás, valamint cégeknek, irodának, de akár bérleménynek is nagyszerű választás lehet, és panzió működtetésére is kiváló lehetőség! A ház a 2000-es évek elején épült, de azóta nagyon sok korszerűsítésen és felújításon esett át, valamint folyamatosan karbantartott. Különlegessége, hogy nagyon sok lehetősséggel rendelkezik, és sok helyiség kapott helyet a kialakításkor . Az ingatlant ellátták professzionális kamera rendszerrel riasztóval és ipari áram is van. Az udvarban található elektromos töltő autó számára, egy fúrt kút, ami a mindennapi locsoláshoz elengedhetetlen.
A ház előtt és az udvarban is 5 autó számára alkalmas parkolási lehetőség van kialakítva. A 300 nm-es ház felosztása hátul az udvar felőli részen található egy 70 nm-es 2+1 szobás lakrész, a fenn maradó 230 nm 9 szobából áll és kis garzonból amik most jelenleg hostelként működnek.
A kapcsolatrendszert a mostani tulajdonos természetesen tovább adja az új tulajdonosnak ha szükséges az üzlet további működése érdekében. Nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, minden megtalálható a közelben: iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények, piac, élelmiszer üzletek, éttermek, kiránduló helyek, uszoda, strand, és sportolási lehetőségek is, valamint a főváros is 30 perc alatt elérhető! A környék ellátottsága igen jó, a városközpont és a vasútállomás is pár perc sétával elérhető! Vasút: Üllő-Budapest-Nyugati pályaudvar, kb. 30 perc. Távolsági busz: Üllő-Budapest-Kőbánya-Kispest, kb. 30 perc Budapest autóval 10 km, a város központ-28 km Közlekedés: M0 autóút felhajtó 10 km Kiváló választás családosok számára és befektetők számára is egyaránt!
M288963

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

Térkép

A hirdető elérhetősége

OTP Ingatlanpont - Takács Zsuzsanna

Takács Zsuzsanna
+36 30 495