Eladó Ház- házrész
Hirdetéskód: 8924145

Openhouse Monor

1400 m2
ALAPTERÜLET
6
SZOBASZÁM
nincs megadva
ÉPÍTÉS
nincs megadva
FŰTÉS
  • CSOK igénybe vehető nem
  • Tetőtér beépíthető nem
  • Építés éve 1960
  • Klíma nem
  • Szigetelt nem
Energetikai besorolás: Nincs meghatározva
A+++
A++
A+
A
B
C
D
E
F
G
H
I

Az ingatlan leírása

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171802 hivatkozási számú üllői családi ház. Eladó Családi Ház Üllőn – Tágas Élettér Kiváló Lehetőségekkel!

Üllő csendes, de mégis forgalmas részén eladó ez a gyönyörű, 75 m²-es téglából épült, tágas családi ház. A ház ideális választás lehet olyan családok számára, akik a kényelmet és a modern megoldásokat keresik.

Főbb Jellemzők:



Hálószobák: Az ingatlan három világos és tágas hálószobával rendelkezik, így bőséges teret biztosít a családtagok számára.


Felújítás: A ház teljes körű felújításon esett át, amely magában foglalja a villanyhálózat korszerűsítését, műanyag nyílászárók beépítését, valamint hang- és hőszigetelést az ablakokon. A fürdőszoba teljes körű felújításon esett át, így modern és kényelmes fürdési élményt nyújt. Az ingatlanhoz riasztórendszer is tartozik, amely garantálja a biztonságot.


Klímaberendezés: Az ingatlanhoz klímaberendezés került beszerelésre, amely a nyári hónapokban kellemes környezetet biztosít.


Fűtés: A fűtésről gázkazán gondoskodik, a hőleadás radiátorokon keresztül történik, így a téli időszakban is biztosított a kellemes hőmérséklet.


Melegvíz: A melegvízről villanybojler gondoskodik, ami kényelmes megoldást nyújt a mindennapi használathoz.


Különálló Házikó: A telken található egy teljesen különálló, 65 m²-es téglából épült házikó is, amely 5 cm-es szigetelést és műanyag nyílászárókat kapott. Ez a házikó ideális lehet vendégeknek, irodának vagy akár bérbeadásra. Két hálószobával rendelkezik, így sokféle lehetőséget kínál.


Telek Területe: Az ingatlan telekterülete 1400 m², amely kiválóan alkalmas kisgyermekes családoknak és kerttermesztési lehetőségek kiaknázására. A tágas udvar kiváló helyszín a szabadidős tevékenységekhez és a pihenéshez.


Garázs és Tároló: A telken található egy teljesen különálló 30 m²-es téglából épült garázs, amely tárolási lehetőségeket kínál, így biztosítva, hogy minden szükséges eszköz rendben tárolható legyen.



Ez a családi ház tökéletes választás lehet mindazok számára, akik kényelmes, modern otthont keresnek csendes, mégis forgalmas helyen Üllőn. Ha szeretné megtekinteni az ingatlant, vagy további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó üllői családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171802Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Térkép

A hirdető elérhetősége

Openhouse Monor

Ifj. Szabó László
+36 20 288